Sportiv prins în flagrant de ”mascați” când primea 1.000 de euro de...

Sportiv prins în flagrant de ”mascați” când primea 1.000 de euro de la un bărbat șantajat. Ce pretext a găsit ca să-i ceară banii

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Lugoj împreună cu cei din Serviciul pentru Acțiuni Speciale Timiș l-au prins, astăzi, în flagrant pe lugojeanu Valentin Ghedovescu , în vârstă de 34 ani, practicant al sporturilor de contact, după ce a primit 1.000 de euro de la un bărbat de 29 de ani.


Sportivul a fost ”interceptat” în localitatea Hodoș din comuna Darova, imediat după ce a primit banii.

Investigațiile au început după ce victima a reclamat faptul că luptătorul i-a cerut 1.000 de euro pe motiv că i-ar fi jignit sora și acesta ar fi fost prețul a-l ierta și nu a-l bate. Conform Poliției Timiș, în timpul anchetei ”s-a stabilit că la constrângerea persoanei vătămate au participat și doi bărbați de 36 și 23 de ani. S-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbatul în vârsta de 34 ani din Lugoj, pentru infracțiunea de șantaj și față de cei doi bărbați, de 36 si 23 ani din Lugoj, pentru complicitate la infracțiunea de șantaj”.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca mâine procurorul să decidă dacă va cere arestarea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.