Surpriză la ASU Politehnica: Dan Alexa a venit pe un post de...

Surpriză la ASU Politehnica: Dan Alexa a venit pe un post de conducere. „Chirurgul” aduce şi investitori la echipa suporterilor

0
DISTRIBUIȚI

Alb-violeţii ar putea lăsa curând în urmă vremurile în care clubul trebuia să fie atent la buget pentru orice mutare. ASU Politehnica a anunţat astăzi că Dan Alexa s-a alăturat proiectului care era susţinut şi financiar de suporterii timişoreni şi acesta nu vine cu mâna goală. Numit manager general, „Chirurgul” aduce în club şi investitori care vor susţine bugetul de cheltuieli al echipei aflate deocamdată în Liga 2.

Dan Alexa şi-a încheiat contractul cu Rapid, după ce i-a condus pe giuleşteni în play-off din postura de antrenor principal. La Timişoara însă fostul mijlocaş va avea o funcţie de conducere iar Octavian Benga rămâne antrenorul principal al alb-violeţilor. „Asta era dorinţa mea, de foarte mult timp, să o facem iarăşi pe Poli mare, cred că Timişoara are nevoie de Poli Timişoara! Lumea e dornică să revadă fotbal la Timişoara şi am spus, de ce nu, să fac tot ce ţine de mine, pentru că, repet, Poli mi-a dat foarte multe satisfacţii.


Timişoara mi-a dat foarte multe satisfacţii. Am trăit clipe minunate, locuiesc aici şi cumva mă simt dator să ajut Poli. Mai mult, a fost într-un moment foarte greu al clubului”, a declarat Dan Alexa pentru site-ul oficial al Politehnicii.

Deocamdată oficialii clubului nu au dezvăluit despre ce investitori e vorba, aceştia preferând deocamdată să nu iasă în faţă. Cert e că clubul ar putea face chiar din această perioadă de transferuri câteva mutări interesante. „Am reuşit să aduc nişte investitori care pot să asigure salariile şi tot ce ţine de staff, de echipă, ceea ce contează foarte mult în momentul de faţă. O să încercăm să întărim echipa, ca să ne batem undeva în faţă de anul acesta. Din păcate e cam târziu, e singurul impediment. Am vrut să vin manager general pentru că Tavi Benga consider că a făcut o treabă foarte bună şi am încredere în el. O să încerc să reglementez multe lucruri, să ne organizăm pentru a creşte ca şi club. Vreau să fac lumea să înţeleagă că Poli nu este a lui Dinu, Mihalcea, Saşa, Romoniţă, e echipa comunităţii şi lumea trebuie să înţeleagă că e un moment în care se pot face lucruri importante!”, a mai spus Alexa.

Fostul nr. 5 va fi prezentat oficial mâine în faţa presei, el revine oficial pe Bega după mai bine de cinci ani, în 2015 părăsind-o pe ACS Poli în Liga I după ce tot el a promovat echipa în elită. Performanţe repetate ca tehnician la Rapid şi Dunărea Călăraşi.

UPDATE ASU Politehnica va disputa ultimul joc amical înaintea începerii noului sezon, sâmbătă, de la ora 11, cu Ripensia. Jocul de pe „Ştiinţa” se dispută fără spectatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.