Tâlhar care a atacat o tânără pe stradă din Timișoara, prins de...

Tâlhar care a atacat o tânără pe stradă din Timișoara, prins de un luptător de la SAS aflat în timpul liber

2
DISTRIBUIȚI

Polițiștii timișeni au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 23 de ani bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. La fapta care s-a petrecut în zona Calea Lipovei a fost martor un polițist din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS) Timiș, aflat în timpul liber, acesta punându-l la pământ pe atacator.

„Aseară, 11 august a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii Secției 5 Timișoara au fost direcționați pe strada Albinelor din municipiu, întrucât o tânără de 20 de ani a anunțat că, prin acte de violență, i-a fost sustras telefonul mobil pe care îl avea în mână, de către o persoană necunoscută.


În urma strigătelor fetei, un polițist din cadrul SAS Timiș, aflat în timpul liber, a pornit în urmărirea bărbatului. La scurt timp tânărul de 23 de ani a fost imobilizat de către colegul nostru, ulterior fiind predat polițiștilor din cadrul Secției 5 Timișoara. În urma probatoriului administrat de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru sâvârșirea infracțiunii de tâlhărie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. Mulțumim colegului nostru pentru atitudinea proactivă și spiritul civic de care a dat dovadă. Omul potrivit la locul nepotrivit pentru tânărul de 23 de ani”, a transmis IPJ Timiș.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

  1. EU vreau sa il scot la o bere pe luptatorul de SAS sa ii multumesc pentru spiritul civic.
    Toata lumea ar trebui sa ii dea o bere! Nota 10 pentru acel OM de la SAS!
    Daca jumate din romani ar avea spiritul lui civid, am fi peste multe tari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.