Tânăra care și-a izbit de pământ bebelușul, într-un hotel din Timișoara, a...

Tânăra care și-a izbit de pământ bebelușul, într-un hotel din Timișoara, a fost trimisă în judecată

0
DISTRIBUIȚI

Tânăra care în luna mai și-a izbit de pământ bebelușul de două luni, într-un hotel din Timișoara, după un scandal cu iubitul ei, a fost trimisă în judecată, anunță Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a femeii, pentru violență în familie – tentativă de omor comisă asupra fiului eu.

În noaptea de 23 mai, aflată într-un hotel din Timișoara, pe fondul unui conflict cu iubitul ei, tânăra l-a aruncat din brațe pe băiețelul lor de două luni, pe jos, pe podeaua din parchet laminat din holul hotelului.

Bebelușul a fost proiectat prin aer circa doi metri, iar în final a căzut și s-a lovit cu capul de podea, fiindu-i produse în acest mod mai multe leziuni traumatice care au necesitat 25 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare și care i-au pus în primejdie viața.

Dosarul a fost trimis Tribunalului Timiş.

Presa locală a scris la vremea respectivă că tânăra este italiancă și a mers în vizită la Timișoara la iubitul ei român.


Ea a născut înainte de termen, iar apoi epidemia a blocat-o în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.