Titu Bojin, lansat oficial drept candidat ALDE pentru șefia CJ Timiș. De...

Titu Bojin, lansat oficial drept candidat ALDE pentru șefia CJ Timiș. De ce s-a emoționat fostul șef al ABA Banat

0
DISTRIBUIȚI

ALDE Timiș a lansat astăzi oficial candidatura lui Titu Bojin pentru președinția Consiliului Județean Timiș. Fostul șef al Administrației Bazinale de Apă (ABA) Banat a fost prezentat de prim-vicepreședintele ALDE Timiș, Valentin Tudorică. „Va fi o campanie grea, o campanie atipică, dar am încredere că experiența dobândită până acum îl va ajuta mult.


Titu Bojin va conduce campania ALDE pentru consiliul județean, nu doar propria campanie”, a spus Tudorică.

„Am încercat și am reușit să ne stabilizăm, după mai multe zile de discuții, am venit împreună cu echipa de la UNPR, și suntem acum cu toții împreună, am semnat adeziunea. Mulțumesc că am fost acceptat și am fost primit membrilor ALDE din tot județul și vom face tot ce putem ca rezultatul să fie cât mai frumos, să avem rezultate din două cifre și la consiliul județean, și la Primăria Timișoara. A fost o perioadă de tatonări, am militat pentru o alianță care fără probleme ar putea să câștige alegerile în Timiș, dar eu cred că după degringolada care se vede atât în dreapta, cât și în stânga, noi care ne considerăm de centru avem șanse bune să câștigăm președinția consiliului județean”, a spus Titu Bojin, care a mai ocupat funcția de șef al CJ Timiș între 2012 și 2016.

Acesta a răspuns și vocilor care au spus că este prea bătrân și că ar trebui să se retragă, emoționându-se când a adus vorba de nepoții săi. „Am fost atacat de tot felul de oameni care n-au cu ce să vină la masa discuțiilor. S-a tot spus că sunt prea bătrân, că ar trebui să stau cu nepoții. Am opt nepoți, fiți convinși că petrec mult timp cu ei, să nu-și facă acești cipezări probleme cu iubirea mea față de familie”, a mai spus Titu Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.