Traficantul de cocaină Mladenovici ”Bosanaț”, care-l aproviziona și pe Boncu, condamnat la...

Traficantul de cocaină Mladenovici ”Bosanaț”, care-l aproviziona și pe Boncu, condamnat la 16 ani și 6 luni închisoare

1
DISTRIBUIȚI

Tribunalul București a dat sentința în dosarul DIICOT în care unul dintre cei mai grei traficanți de cocaină din Timișoara, Milorad Mladenovici, zis ”Bosanaț” a fost trimis în judecată pentru trafic internațional de droguri și alte infracțiuni.

Mladenovici îi avea printre clienți și pe Lucian Boncu. Boncu a fost audiat în calitate de martor în acest dosar și l-a ”sifonat” pe Radu Novac, zis ”Jack”, recunoscând că omul din gruparea lui Sorin Udrea era dealer de cocaină. Pentru expresiile folosite în discuții și în SMS-urile trimise, când cerea ”două lebede” și vorbea despre ”magazinul de lebede” Boncu a susținut că se referea la bani – o lebădă însemnând 1.000 de euro și că era o expresie preluată de la Mladenovici și Novac ”și era sub formă de glumă”. Afirmația lui Boncu a fost contrazisă de un alt martor, Cionca Alin Ionuț, zis ”Becali”, care a declarat că expresia ”magazinul de lebede” era ”o expresie codificată prin care îl întrebam dacă are cocaină”.

Ce nu știa Boncu era că, în momentul în care a fost chemat la București, DIICOT Timișoara îl monitoriza deja.


Interceptările telefonice făcute au dezvăluit că liderul interlop a ieșit zguduit de la audieri. Liderul interlop a povestit că ”m-o făcut de comandă aia, p..a mea! M-a-njurat ca pe dracu (…) Bă, exact cum ți-o zis și mi-o zis: Du-te-n p..a mea de fraier! (…) Că minți cum deschizi gura (…) Amenințări… avea convorbiri de-a lui prostu ăla Jack… că numai prostii vorbea (…) fraieri ca tine am mai băgat la pușcărie”. După ce a povestit cum procurorul de caz l-a audiat, Boncu a recunoscut că ”am plecat de acolo fleașcă! Toți îs bărbați… Hai să îți zic ceva… Toți îs bărbați! P…a! Când îs acolo…se fleșcăiesc toți”.

Deși DIICOT a trimis în judecată șase persoane în acest dosar – Milorad Mladenovici, Valentin Hârțu, Bogdan Negomireanu Remus Frimu, Elena Mușat Ghera și Radu Novac -, instanța a dat sentințe doar pentru primii trei, cauza fiind disjunsă pentru ceilalți trei. Acuzat de constituire de grup infracțional organizat, trafic internațional de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc în formă continuată, punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul de droguri și conducerea unui autovehicul fără permis, Mladenovici a primit sentința finală de 16 ani și șase luni de închisoare.  Valentin Hârțu, acuzat de constituire de grup infracțional organizat, trafic internațional de droguri de mare risc în formă continuată, trafic de droguri de mare risc, în formă continuată, a fost condamnat la  șase ani și șapte luni de închisoare. Bogdan Negomireanu, acuzat de  trafic de droguri de mare risc, în formă continuată a primit trei ani și patru luni de închisoare. Sentința nu este definitivă putând fi atacată cu contestație care va fi judecată de Curtea de Apel București.

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Pai nici politistul Cioaca nu a primit asa pedeapsa dupa omorul asupra Elodiei,profanare de cadavre(transare),ascundere,justitia romana „corecta si impartiala” l-a condamnat pe Cioaca la 14 ani si ptr 3,53 grame pudra susceptibila a fi cocaina condamna la 16 ani jumatate cu executare,deci traim intr-o tara in care sentintele se dau cu dedicatie,dovada ca acest sistem este corupt,penetrat pana in maduva lui…plata o fac doar fraierii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.