Primarul prins cu șpaga-n seiful de acasă, candidat PMP pentru un nou...

Primarul prins cu șpaga-n seiful de acasă, candidat PMP pentru un nou mandat după ce a ieșit din pușcărie

1
DISTRIBUIȚI

Fostul șef al filialei PD-L Caraș Severin și fost primar al orașului Oțelu Roșu, Iancu Simion Simi vrea să fie, din nou, primul om al localității chiar dacă a stat în pușcărie pentru fapte de corupție. Vă reamintim că acesta a fost arestat alături de alți primari și de fost șef al APIA Caraș Severin pentru că în timpul guvernării PD-L au fraudat fondurile europene pentru amenajarea pajiștilor. În realitate, nu se făcea nicio investiție, un procent din banii primiți de societatea care primea contractele, ajungând la reprezentanții primăriilor sau la șeful APIA Caraș Severin, Romică Anculia.


O parte din șpaga primită de Iancu Simion a fost găsită de DNA în seiful acestuia de acasă.

Primarul din Oţelu Roşu a negat, inițial,  că ar fi primit şpagă şi a solicitat să fie lăsat în libertate şi pentru că trebuia să reorganizeze, la solicitarea lui Emil Boc, filiala judeţeană Caraş Severin a PD-L. Din investigațiile DNA a reieșit că o parte din fondurile europene fraudate erau folosite pentru a cumpăra voturi. ”Simi” a fost condamnat la trei ani de închisoare și și-a ispășit pedeapsa în Penitenciarul Timișoara.

Acum s-a înscris din nou în bătălia electorală ca și candidat din partea PMP. Iancu Simion Simi a susținut că va candida din nou ”având  drept scop să  continui proiectele  mele lăsate  din 2012,și  să  implementez strategia  de dezvoltare  a orașului Oțelu Roșu,  care a devenit ineficientă  după  plecarea  mea . Mă  bazez  și  pe realizările mele  din  mandatele 2004 – 2012 unde  am  dovedit că  sânt  un om al faptelor  și  al vorbelor”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.