Un start deja ratat în B: Ripensia nu poate întâlni mâine FCU...

Un start deja ratat în B: Ripensia nu poate întâlni mâine FCU Craiova. Mai mulţi jucători ai oltenilor, depistaţi pozitiv cu Covid 19

0
DISTRIBUIȚI

Nici nu a început şi s-a oprit, cam aşa poate fi descris ghinionul roş-galbenilor, care au rămas fără adversar în weekend în ceea ce trebuia să fie prima etapă din Liga 2. Partida FCU Craiova 1948 – Ripensia Timişoara va fi amânată din cauză ca la gazde au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus nu mai puţin de şase componenţi!

„Din cauza depistării a șase cazuri de coronavirus în cadrul efectivului de la FC Universitatea Craiova 1948, meciul programat mâine, 29 august, cu Ripensia UVT Timișoara, în prima etapă din sezonul 2020/21 din Liga 2, a fost amânat”, se arată pe site-ul Ripensiei.

Oltenii au confirmat pe pagina lor de Facebook situaţia: ”Partida de fotbal dintre Fotbal Club Universitatea Craiova și Ripensia Timișoara, din cadrul etapei 1 a Ligii a II-a, programată pentru sâmbătă, 29.08.2020, orele 15:30, nu va mai avea loc din cauza depistării pozitive a unui număr de 6 sportivi din cadrul lotului.
Clubul a înaintat către FRF solicitarea regulamentară în vederea programării partidei.
De asemenea, clubul a inițiat procedurile legale și regulamentare prevăzute în Protocolul sanitar”.


Craiova riscă să piardă la masa verde jocul doar dacă nu-l va putea disputa nici la noua dată care urmează să fie anunţată de FRF.

În ceea ce-i priveşte pe roş-galbeni aceştia nu au semnalat până acum niciun caz de COVID-19 de-a lungul întregii veri, fiind printre puţinele grupări neafectate din primele două eşaloane. Ripensia disputase un amical la Severin cu aceeaşi grupare din Craiova, meci încheiat la egalitate, scor 2-2. Foarte probabil elevii lui Cosmin Petruescu vor mai disputa vreo două amicale, asta deoarece în etapa a doua roş-galbenii nu au adversar, campionatul având 21 de formaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.