USR-PLUS a depus dosarele de candidatură pentru Primăria Timișoara și CJ Timiș....

USR-PLUS a depus dosarele de candidatură pentru Primăria Timișoara și CJ Timiș. Dominic Fritz: „Vom face o campanie onestă, pozitivă”

7
DISTRIBUIȚI

Filiala Timiș a USR-PLUS, alianța care a fuzionat acum într-un singur partid, a depus astăzi dosarele de candidatură atât pentru Primăria Timișoara, cât și pentru Consiliul Județean Timiș.

„Intrăm în linie dreaptă pentru alegerile din 27 septembrie, tocmai am depus, împreună cu echipa, candidatura pentru Primăria Timișoara.


Este o zi istorică, pentru că e pentru prima oară când USR-PLUS participă la alegeri locale aici în Timișoara și noi suntem foarte încrezători că această campanie se va sfârși cu o victorie în 27 septembrie, o victorie care va deschide un nou capitol în istoria Timișoarei, o nouă revoluție, una a bunei guvernări. Acest nou început în Timișoara se datorează și miilor de timișoreni care au semnat pentru noi în ultimele săptămâni. În cele 41 rămase vom face o campanie onestă, pozitivă, în care vom vorbi despre viziunea noastră pentru Timișoara. Din păcate, nu mă aștept ca toată lumea să facă la fel. Am fost deja atacat că nu am mâncat salam cu soia, sunt sigur că atacurile se vor înteți, dar noi vom rămâne pe calea aleasă, nu ne vom lăsa distrași de aceste atacuri și vrem ca, împreună cu timișorenii, să facem această revoluție a bunei guvernări”, a spus Dominic Fritz, candidatul USR-PLUS pentru funcția de primar al Timișoarei.

Ceva mai târziu, reprezentanții filialei au depus și dosarul pentru CJ Timiș. „Gata, de azi timișenii nu mai sunt singuri. Au alături de ei o echipă, echipa USR-PLUS. Suntem aici să muncim pentru județ”, a spus Cristian Moș, liderul USR Timiș, și candidat pentru președinția consiliului județean.

7 COMENTARII

    • Spune cine a transformat ilegal o casă în bloc! De aceea nu comentează ei de ilegalități făcute de Primăria Timișoara!

  1. Un țărănuș oportunist venit dintr-o comună bavareză, care a simțit că e rost de un mare salt in cariera sa ștearsa, candidand la o Capitala Culturala Europeana, pe valul saltului USR de la Europarlamentare, ce s-a dezumflat însă rapid.
    Sper să le tragă timișorenii o lecție exemplară , acestor șmecherași oportuniști, că prea îi cred toate veniturile pe timișeni ultimii fraieri.

  2. Am 72 de ani.(Am un fiu, de varsta Dv, in Australia,care este ing. constructor,ing. in domeniul comertului si ,totodata,este si PhD.)Sunt de profesiune ing. constructor(am lucrat ca asist. univ. ,ing.- cercetator,prof. de Liceu etc.).Sunt si poet(am doua volume publicate la Editura Eurostampa,in 2012 si 2016;un total de 384 de poezii).M-am nascut in Timisoara. Care este problema orasului meu natal ? Care ar fi (dupa mine) problema prioritara a orasului Timisoara ? Cladirile … Mai precis,fatadele cladirilor(mai ales a cladirilor istorice,mai vechi de 100 de ani).Timisoara,in deplinatatea frumusetii sale(cu stilul baroc- catalogat de arhitecti),merita sa fie (in curand,2023) Capitala Culturala Europeana.Insa,Timisoara de astazi este un oras in suferinta.Fatadele lui (tencuielile din care cimentul a cam lipsit ,cu vreo 100 de ani in urma,sunt in degradare continua)Multe din detaliile arhitectonice excelente care le poseda(atlanti,cariatide,efigii,etc.)sunt aproape distruse.Ar trebui improspatate cam 60-80% din fatade pana in anul 2023,pentru a intampina cu demnitate si mandrie,ca timisoreni,Titlul european care ni se confera. Un oras traieste prin imaginea lui : cladirile(adica fatadele acestora).Fatadele cladirilor sunt imaginea principala din sufletul turistului,din sufletul celui care viziteaza un oras,ele raman in amintire.
    Un oras cu fatade degradate(oricat de frumoase ar fi spatiile verzi si oricat de temeinice soselele si trotuarele)va fi repede uitat de vizitatori.Aceasta nu este numai ideea mea,este si ideea celor care au realizat orasele italiene(fiindca am vizitat de cateva ori Italia).Deci,aceasta(dupa opinia mea) este problema prioritara a orasului Timisoara: refacerea frumusetii latente ce inca mai exista in
    fatadele orasului istoric; acel vesmant tanar, plin de speranta pentru toti !
    (obs. Adresa mea de e-mail actuala este singura adresa functionala)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.