Alertă medicală la UTA înaintea startului Ligii I. Cinci jucători au fost...

Alertă medicală la UTA înaintea startului Ligii I. Cinci jucători au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19

0
DISTRIBUIȚI

Veşti proaste pentru echipa arădeană cu fix o săptămână înainte de prima rundă a elitei. UTA a anunţat cinci jucători depistaţi pozitiv cu noul coronavirus la ultima etapă de testare.

Miercuri, nou promovata in Liga I anunţa inregistrarea primului caz de Covid, fapt pentru care tot lotul a intrat in izolare.


Conform prosport.ro, jucătorul in cauză a fost timişoreanul David Miculescu, care ar fi acuzat că are febră. Testarea s-a repetat pentru tot lotul şi staff-ul din jurul echipei şi rezultatele publicat azi arată că numărul celor infectaţi a crescut cu incă cinci.

„Astăzi, utiștii au susținut cea de-a noua testare Covid impusă odată cu instaurarea protocolului medical. Pe lângă jucători și staff-ul tehnic, la testare a participat și staff-ul administrativ. Rezultatele au sosit în această seară, cinci dintre jucători ieșind pozitivi. Aceștia rămân în izolare, în timp ce restul lotului începe ciclul săptămânal pentru meciul cu Viitorul Constanța”, se arată în comunicatul clubului.

Vestea bună e că totuşi UTA va putea disputa meciul de la malul mării cu jucătorii disponibili. Viitorul – UTA e programat sâmbătă, de la ora 15.30. Vineri, 28 august, fără spectatori, dar in nocturnă, cu ocazia partidei de acasă cu Voluntari, arădenii vor inaugura noua arenă „Francisc Neuman”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.