Videoclip de carantină la noua piesă a formației Axis, ce va fi...

Videoclip de carantină la noua piesă a formației Axis, ce va fi inclusă pe cel de-al doilea album al trupei

0
DISTRIBUIȚI
Silviu Dan Iliescu, chitaristul formației Axis

Formația Axis a lansat o nouă melodie care va fi inclusă pe cel de-al doilea disc al trupei, melodia „Wild soul“ având parte – la fel ca și precedenta creație a muzicienilor – de un videoclip „de carantină“. Zilele trecute, Axis a evoluat în cadrul consursului Bega Music Festival, desfășurat în Piața Libertății, unde a interpretat piesa „Good Things“. Din cauza pandemiei, din trio-ul Axis pe scenă a fost prezent doar chitaristul Silviu Dan Iliescu, iar alături de el s-au aflat colaboratorii acestei piese, Teodor Pop (JazzyBIT), Maryliss, Ovidiu „Dodo“ Moldovan, Altheya și Andrada Crețu.

Trupa Axis a luat ființă pe când chitaristul Silviu Dan Iliescu a trecut granița peste Dunăre pentru a concerta în orășelul sârbesc Kladovo.


Acolo i-a cunoscut pe Dejan Kotarčić (bass) și pe Ranko Varga (tobe). În toamna anului 2016, grupul imprimă primul material discografic, într-un studio boem situat în suburbiile Belgradului. Tras integral live, cu niște retușuri minimale, materialul discografic de debut urmarește captarea, în totalitate, a sound-ului primal, torid și direct, ce ia naștere când cei trei membrii iși unesc imaginațiile. Anul 2017 a marcat cele mai multe festivale pentru trupă, aceasta cântând la majoritatea adunărilor de blues din țară. În primăvara anului 2018, Axis a fost ambasadorul României la European Blues Challange, în Hell, Norvegia, participând, astfel, și la unul dintre cele mai mari festivale de blues de la ei, Blues in Hell. Totodată, venirea primăverii marchează și lansarea discului de debut, „First Punch”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.