Vlad Neaga s-a clasat pe 2 în etapa a III-a din MotoRC,...

Vlad Neaga s-a clasat pe 2 în etapa a III-a din MotoRC, dar şi-a consolidat prima poziţie la general

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Vlad Neaga Motorsport / Facebook

Oaspeţii de la sud de Dunăre au fost adversari redutabili pentru riderii autohtoni în cea de-a treia rundă a Campionatului MotoRC de la Adâncata.


Vlad Neaga s-a clasat pe poziţia secundă de această dată la clasa vedetă, Stock 1000, imediat în spatele bulgarului Martin Choy. Tânărul timişorean şi-a extins însă avansul în clasamentul general.

Neaga a obţinut pole position-ul în weekend în faţa aceluiaşi Choy, duminică însă sportivul mai experimentat s-a impus cu timpul 1:40.139. Vlad a sosit al doilea, cu timpul 1:41.445. Podiumul a fost completat de George Caţan. Un alt timişorean implicat la Stock 1000 în MotoRC, Cătălin Cazacu a lipsit de la această cursă. De remarcat că Vlad Neaga (Suzuki, VN Motorsport) câştigase primele două etape şi are acum 70 de puncte în ierarhia generală, cu 36 mai multe decât următorul clasat, Bogdan Buleandră (BMW).

În urmă cu o săptămână, Neaga a participat şi la primele două runde din Supermoto, prima sa dragoste, câştigând ambele etape disputate pe circuitul de la Arad.

Motocicliştii din Bulgaria i-au dat de furcă şi unui alt bănăţean în MotoRC, giroceanul Ionel Pascotă venea după o accidentare şi a sosit al treilea la Stock 600, după Milen Georgiev şi Plamen Petrov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.