Zeci de migranți turci și sirieni, ascunși printre mărfuri într-un camion, depistați...

Zeci de migranți turci și sirieni, ascunși printre mărfuri într-un camion, depistați de polițiști pe Autostrada Vestului

1
DISTRIBUIȚI

Un grup uriaș de migranți turci și sirieni a fost găsit ascuns printre mărfuri, în semiremorca unui camion. Migranții au fost prinși la ieşirea de pe autostrada A1, lângă Giarmata, județul Timiș.

Poliţiştii de frontieră din Timişoara au depistat, ascunşi într-un camion condus de doi turci, precum şi într-un taxi, 44 de cetăţeni din Turcia şi Siria care intenţionau să treacă ilegal frontiera spre state din vestul Europei.

Miercuri seara, poliţiştii de frontieră au găsit, între localităţile Dumbrăviţa şi Giarmata, un taxi condus de un cetăţean român, în care erau patru cetăţeni sirieni, fără documente de identitate.

De asemenea, la ieşirea de pe autostrada A1, în apropierea localităţii Giarmata, a fost identificat un automarfar, format din cap tractor înmatriculat în România şi semiremorcă înmatriculată în Austria, condus de doi cetăţeni turci.


În urma controlului efectuat în compartimentul marfă al semiremorcii, au fost descoperiţi ascunşi, într-un spaţiu special amenajat, 40 de cetăţeni străini.

Toate persoanele descoperite în cele două autovehicule, 42 de bărbaţi, o femeie şi un minor, au fost conduse la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timișoara pentru cercetări.

Persoanele au declarat că sunt cetăţeni din Turcia şi Siria, cu vârste cuprinse între 17 și 50 de ani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.