Zi de sărbătoare pentru Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului Vocea României

Zi de sărbătoare pentru Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului Vocea României

0
DISTRIBUIȚI

Câștigătorul sezonului cu numărul nouă al concursului Vocea României, Dragoș Moldovan, împlinește astăzi frumoasa vârstă de 22 de ani, ocazie cu care îi urăm un sincer La Mulți Ani!

Artistul care și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 7 ani când și-a cumpărat prima chitară și a devenit cunoscut melomanilor în mai multe proiecte muzicale. În urmă cu patru ani, Dragoș a suferit un grav accident de maşină şi a fost la un pas de moarte. Anul trecut, a câştigat titlul de Vocea României şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro datorită voturilor telespectatorilor.


În finala Vocea României, Dragoş Moldova a ales să cânte „The Show Must Go On“, de la Queen, a interpretat cu Tiberiu Albu „Still Loving You“, iar alături de antrenorul său, Tudor Chirilă, a interpretat „Cântec prost“.

Zilele trecute, artistul a lansat o nouă melodie, care poartă numele „Tăcerea“, apărută la MediaPro Music. În luna iulie a acestui an, timișoreanul a revenit cu primul său concert acasă de la instaurarea pandemiei, care a avut loc la Manufactura Beer Garden, unde alături de membrii trupei sale (Gabi Totan – tobe, Ștefan Cașcaval – bas, Cristi Oprișiu – clape și Alex Dăncesc – chitară) au evoluat și invitații speciali Adrian Nițulescu și Dana Borteanu. În prezent, Dragoș Moldovan pregătește albumul de debut.

„E greu de făcut planuri pentru 2020, din păcate… Planurile erau mari la început de an, album, turnee, concerte etc. Lunile martie și aprilie ar fi trebuit să însemne turneu cu trei concerte pe săptămână în toată țara. Din păcate, virusul nu a fost de acord cu noi. Sperăm ca lucrurile să se relaxeze pentru a putea continua turneul și să lansăm albumul. Probabil că și dacă nu va fi posibil să îl promovăm într-un turneu național, în toamna anului 2020 albumul va fi lansat”, a spus Dragoș Moldovan despre planurile sale pentru anul în curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.