21 de migranți, între care doi copii, prinși în timp ce încercau...

21 de migranți, între care doi copii, prinși în timp ce încercau să treacă pe jos frontiera de vest, pe câmp

0
DISTRIBUIȚI

19 adulți și doi copii din țări asiatice au încercat să treacă pe jos granița dintre România și Ungaria. Grupul a fost depistat de polițiștii de frontieră în apropierea frontierei dintre cele două țări.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, din judeţul Arad, au depistat, luni, 21 de persoane, dintre care doi copii, cetăţeni din Turcia, Irak şi Siria, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pentru a ajunge în vestul Europei.

Incidentul s-a produs luni, în jurul orei 22.30, la aproximativ 800 de metri faţă de linia de frontieră cu Ungaria.


Grupul se îndrepta pe jos, spre teritoriul Ungariei.

Cetățenii străini au fost transportați la sediul Sectorului Nădlac al Poliției de Frontieră, pentru cercetări, unde s-a stabilit că vin din Siria, Turcia şi Irak. În cadrul cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că grupul este format din 17 bărbaţi, două femei şi doi copii. Adulții au vârste cuprinse între 20 şi 44 de ani, iar copii sunt în vârstă de 11 luni, respectiv 14 ani. Aceştia au declarat că doreau să ajungă în vestul Europei.

În acest caz, polițiștii fac verificări într-un dosar privind infracţiunea de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.