Accident pe o șosea din vestul țării. O victimă a rămas încarcerată,...

Accident pe o șosea din vestul țării. O victimă a rămas încarcerată, copii răniți ușor, cinci vehicule avariate FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1442079879">

Accident de circulație astăzi, la amiază, în localitatea arădeană Seleuș. În urma impacutlui cu un autoturism, o basculantă s-a răsturnat și a lovit alte trei mașini.

„O femeie de 36 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism dinspre Zărand înspre Ineu, la intersecția cu DJ 792 nu a respectat semnificația indicatorului «Oprire». Autoturismul a pătruns în intersecție, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu format din autoutilitară și semiremorcă, condus de un bărbat de 44 de ani, din județul Bihor. În urma impactului, ansamblul a intrat în derapaj, intrând în coliziune cu trei autovehicule parcate în fața primăriei localității Seleuș. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a conducătoarei auto și a doi copii minori, de 3 și 5 ani, pasageri pe bancheta din spate a autoturismului. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost zero în ambele cazuri. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Arad, conform aradon.ro.

Copiii aflați pe bacheta din spate a mașinii implicate prezintă contuzii de la centura de siguranță, dar sunt în afara oricărui pericol.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.