Administrația Robu, obligată să repună în funcție un șef din Primăria Timișoara...

Administrația Robu, obligată să repună în funcție un șef din Primăria Timișoara și să-i plătească salariile pentru ultimii trei ani

0
DISTRIBUIȚI

Administrația condusă de Nicolae Robu a primit o nouă lovitură în justiție, stabilindu-se că primarul Timișoarei a încălcat legea, iar acum despăgubirile vor fi plătite din bugetul local.


Când primarul Robu a reorganizat fosta direcție de asistență socială pentru a face loc protejatelor sale, în urmă cu trei ani, acesta a semnat o dispoziție de primar prin care fostul director general adjunct al Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, Maria Stoianov, a fost eliberată din funcție.

Stoianov a atacat în justiție decizia primarului , iar Tribunalul Timiș i-a dat dreptate. Prin decizia instanței s-a dispus ”obligarea pârâtei la numirea reclamantei în funcţia publică de director general adjunct al Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara şi la plata unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi recalculate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat de la data eliberării din funcţie, 15.11.2017, şi până la data numirii efective în funcţia publică de Director General Adjunct”.

Nicolae Robu a făcut recurs. Ieri, Curtea de Apel Timișoara i-a respins recursul, iar decizia este definitivă. În plus, primăria este obligat să plătească cheltuieli de judecată de peste 20.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.