Alfred Simonis, despre faptul că preşedintele CJT nu a putut vota: „Se...

Alfred Simonis, despre faptul că preşedintele CJT nu a putut vota: „Se încearcă intimidarea electoratului PSD”

1
DISTRIBUIȚI

Şeful PSD Timiş, Alfred Simonis, a votat astăzi la Şcoala Gimnazială nr. 25 din Timişoara. La ieşirea de la vot, deputatul a comentat şi situaţia preşedintelui CJT, Călin Dobra, căruia i s-a refuzat urna mobilă, acesta fiind izolat acasă din cauză că s-a infectat cu COVID-19.

„În primul rând aş spune că am votat partidul care a propus oameni compotenţi pe listele de Consiliu Local, respectiv Consiliul Judeţean, partidul care a avut decenţa de a propune oameni integri, capabili, fără probleme penale, fără alte probleme de altă natură. Pe de altă parte, la Consiliul Judeţean am votat pentru continuitate, pentru un om care a demonstrat în ultimii ani de zile că are capacitatea şi dorinţa de a face lucruri bune pentru judeţul Timiş. Iar la Primăria Municipiului Timişoara am votat pentru un candidat pe care-l cunosc, pe care-l cunoaştem cu toţii.


Nu am votat pentru produse comerciale foarte bine ambalare. Am votat pentru schimbare, dar pentru schimbare care să aducă oameni pe care-i cunoaştem, oameni care ştim că au făcut performanţă înainte de a ocupa funcţia de primar. Un om care să aducă decenţă, bun simţ, competenţă şi responsabilitate în actul administrativ în Timişoara”, a declarat Alfred Simonis.

„Este un abuz din partea autorităţilor. Atunci când s-a anunţat că se vor organiza aceste alegeri, premierul Orban şi ceilalţi care organizează alegerile, susţineau că toţi candidaţii vor putea participa la vot, indiferent de zona în care stau sau de problema pe care o au şi nu se pot deplasa. Am întrebat la vremea respectivă în Parlament, dacă cei care sunt infectaţi cu Covid vor putea vota şi dacă astfel nu le va fi îngrădit dreptul la vot. Mi s-a spus tranşant şi clar, că toţi cei care vor dori să voteze, vor putea vota. Faptic practic este un abuz, repet, în acest fel se încearcă, eu ştiu, intimidarea electoratului PSD. Prin faptul că preşedintele CJT în funcţie, candidatul din partea PSD nu poate vota… însă îi asigur pe cei care încearcă prin acest abuz să-l ţină acasă pe Călin Dobra, că până la urmă oamenii ştiu ce au de făcut. Vor veni la vot şi vom avea parte de continuitate la Consiliul Judeţean”, a spus şeful PSD Timiş despre situaţia colegului de partid.

Înainte de a intra în secţie Simonis s-a dezinfectat pe mâini, dar după ce a intrat a repetat procedura la insistenţele unei femei din comisie.

1 COMENTARIU

  1. daca te-ai pupat si ai dat mana cu electoratul psd, acum ai buba, sunt reprezentati psd in sectia de votare, asta este realitatea interna, contagiosilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.