Alira Mun revine în atenția melomanilor cu piesa „Vis plus timp“

Alira Mun revine în atenția melomanilor cu piesa „Vis plus timp“

0
DISTRIBUIȚI

Noul single al solistei Alira Mun poartă numele de „Vis plus timp“ și a fost mixat și masterizat de Atilla Lukinich, fotografiile care ilustrează piesa fiind realizate de Georgiana Feidi.

Alira Mun este o vocalistă foarte expresivă și o producătoare de muzică electronică care în ultimii trei ani a oferit un flux constant de single-uri care gravitează, într-un mod unic, prin și dincolo de universurile techno și IDM, pe orbite ambient și industriale.


Aflată într-o călătorie de cunoaștere și devenire, Alira Mun invită și învăluie publicul în atmosfere cinematice, profunde și sensibile, abisale și încântătoare. Cariera solistei care reușește să-și creeze un drum aparte în așa – numita „muzică electronică“ a fost marcată de întâlnirea ei cu timișoreanul Daniel Dorobanțu. Una care s-a consumat în mediul virtual, printr-un email în care a fost invitată să colaboreze la piesa „In Brightness“. Care a devenit prima ei colaborare cu Thy Veils și inițierea ei în universul Neoradiant.

Cu trei ani în urmă, Alira Mun a debutat cu piesa „Gemma“, înregistrată și produsă în studioul DSPro din Timișoara, care a beneficiat de un videoclip realizat de Daniel Dorobanțu, filmat în Sibiu și produs în Timișoara. În cursul acestui an, Alira Mun a lansat videoclipul „Univers“, prima ei piesă care are parte de versuri în limba română ce cuprinde imagini filmate în Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.