Ambulanță șicanată în trafic, pe șoseaua Caransebeș – Timișoara, de șoferul unei...

Ambulanță șicanată în trafic, pe șoseaua Caransebeș – Timișoara, de șoferul unei mașini de teren

0
DISTRIBUIȚI

Un şofer i-a revoltat pe membrii unui echipaj de Ambulanţă din judeţul Hunedoara, care transportau un pacient către un spital din Timişoara, a transmis adevarul.ro. Deşi autospeciala avea în funcţiune semnalizarea acustică şi luminoasă, iar echipajul ei se afla în misiune pentru salvarea unei vieţi, persoana aflată la volanul maşinii de teren nu a vrut să le acorde prioritate.


Mai mult, a profitat de faptul că alţi şoferi au tras maşinile pe dreapta pentru a-şi face loc în trafic, pe şoseaua Caransebeş – Timişoara.

Șoferul care ignora legea a depăşit chiar şi pe linia continuă, pe un pod, fără să semnalizeze intrarea în depăşire. Unii dintre şoferii care circulau din sens opus i-au făcut semn conducătorului maşinii de teren, cu farurile, să tragă pe dreapta, însă acesta i-a ignorat. În cele din urmă, după mai mulţi kilometri, a virat la dreapta, pe un drum secundar, lăsând calea liberă autospecialei. Imaginile video trimise adevarul.ro arată cum a fost şicanat echipajul medical aflat în misiune. Angajaţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara spun că astfel de evenimente au loc frecvent în trafic şi trag un semnal de alarmă asupra problemelor cu care se confruntă atunci când chiar şi câteva minute sunt importante pentru salvarea vieţilor.

Sursa foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.