Aruncă toată aparatura veche care nu îți mai folosește. Este gratis și...

Aruncă toată aparatura veche care nu îți mai folosește. Este gratis și poți fi premiat

0
DISTRIBUIȚI

Pentru prima dată, Timișoara se implică în organizarea Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice, alături de Asociația RoRec și partenerii locali de colectare.

Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice reprezintă o ocazie excelentă pentru a atrage atenția consumatorilor asupra importanței colectării selective a aparatelor uzate, cu scopul de a spori reutilizarea, recuperarea și reciclarea lor.


În ultimii cinci ani, rata de producere a deșeurilor electrice a crescut cu 21%! Este esențial să înțelegem că deșeurile electrice reprezintă un flux care ridică o provocare din ce în ce mai mare: numărul de dispozitive electrice și electronice este în continuă creștere, precum și nevoia de materiale necesare pentru fabricarea produselor.

În Timișoara va avea loc o campanie de colectare a acestor deșeuri în perioada 28 septembrie-26 octombrie 2020.

În intervalul 28 septembrie-25 octombrie 2020, deșeurile grele și voluminoase vor fi preluate de la domiciliu sau sediu de firmă pe baza comenzilor telefonice la TelVerde 0800 444 800, un serviciu gratuit, apelabil de luni până sâmbătă, între orele 9-17.

În data de 26.10.2020 la Centrul de Colectare DEEE din Săcălaz, str. Wolsberg nr. 2, începând cu ora 12.00 va avea loc o Tombolă pentru toți deponenții din campanile. Pentru deșeurile electrice predate, deponenții pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile oferite cu ocazia acestei acțiuni de colectare. Premiile sunt: 2 x mixer, 2 x fier de călcat, 2 x cafetieră, 2 x aspirator, 2 x cuptor cu microunde digital.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.