ASU Politehnica a „repatriat” un jucător cu meciuri în eurocupe, chiar înainte...

ASU Politehnica a „repatriat” un jucător cu meciuri în eurocupe, chiar înainte de duelul cu „Ripi”. „Cred că avem şanse la promovare”

0
DISTRIBUIȚI
Petre Ivanovici, în fața tribunei ”1” de la Auto

ASU Politehnica şi-a continuat campania de achiziţii, consistentă în septembrie, cu un nume important, peste nivelul Ligii 2. Mijlocaşul ofensiv Petre Ivanovici, timişorean din Freidorf care nu a apucat să joace pentru echipele locale la nivel înalt, a semnat pe un an de zile cu alb-violeţii şi speră să promoveze în elită cu noua sa echipă.

Ivanovici (30 ani) a crescut la FC Auto, la fel ca Alin Ignea, cu care va fi coleg acum la ASU Poli. El a mai jucat în zonă, puţin, sub formă de împrumut la CFR Timişoara, în B, şi la Albina, în C, dar într-o perioadă în care vechea Poli se bătea cu „granzii”, Petre a trebuit să plece în alte zone pentru a-şi demonstra calităţile. După o experienţă în Ungaria, la VAC (L2), el a fost un jucător important pentru divizionara secundă Farul şi a fost ochit de FC Botoşani, club alături de care a jucat şi în preliminariile Europa League. Evoluţiile sale au fost apreciat în continuare şi a obţinut două trofee, ambele în 2017, cu următoarea sa echipă – FC Voluntari. E vorba de Cupa României şi Supercupa României. A urmat o perioadă mai puţin fastă la Chiajna, în Liga 2, şi din vară Ivanovici a devenit disponibil pentru a semna cu Politehnica, „în sfârşit”, după cum a spus şi polivalentul mijlocaş.

„Mă bucur că în sfârşit am ajuns să joc şi pentru Timişoara! Îmi doream asta de mic, pentru că atunci când eram copil mergeam tot timpul la meciuri la Poli şi am spus că îmi doresc odată să joc aici.


Am venit să ajut echipa în primul rând, cred că avem şanse la promovare. Timişoara merită o echipă în prima ligă pentru că avem nişte suporteri minunaţi şi sper să ne încurajeze, chiar dacă nu pot veni pe stadion, să ne susţină, să fie alături de noi, pentru că noi vom da totul pe teren şi dorim să promovăm în Liga I!”, a declarat Petre Ivanovici.

Petre va aduce cu el şi un grup nou de susţinători, fotbalistul având o adevărată mini-galerie personală în cartierul Freidorf, unde revine de câte ori are ocazia.

Săptămâna aceasta sub comanda lui Octavian Benga a mai apărut un portar, slovenul Marko Deronja. Iar alb-violeţii au mai realizat până acum alte şase mutări: Fişteag (liber), Pamfile (Baia Mare), Plazonja (Hermannstadt, împrumutu), V. Lolea (Reşiţa), D. Andrei (Comprest GIM) şi Al. Popescu (Craiova, împrumut).

ASU Poli întâlneşte Ripensia, de la ora 11, în etapa a V-a a Ligii 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.