ASU Politehnica s-a despărţit oficial de un portar înainte de jocul cu...

ASU Politehnica s-a despărţit oficial de un portar înainte de jocul cu „U” Cluj. Alb-violeţii testează în continuare un mijlocaş african

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara / Facebook

Clubul timişorean a anunţat astăzi întreruperea colaborării cu goalkeeperul Mario Contra. Tânărul portar ar urma să semneze cu o grupare de primă ligă imediat după plecarea de la ASU Politehnica.

Contra, care va împlini peste opt zile 21 de ani a petrecut puţin peste un an de zile în rândul „Băieţilor în ghete”. El a fost împrumutat de la ACS Poli şi a evoluat în şase partide la ASU Poli, toate integral, în ediţia trecută a Ligii 2. Conform liga2.ro Mario i se va alătura altui timişorean, Eduard Pap, în lotul Botoşaniului, formaţie care evoluează în preliminariile Europa League.


Mario Contra, alături de Vidrăsan, nu a avut o vară foarte plăcută, pregătirea celor doi fiind afectată deoarece au fost despistaţi cu Covid în luna iulie. Ulterior ambii au scăpat de virus, mijlocaşul având însă în continuare o problemă medicală fizică mai veche.

Săptămâna trecută timişorenii s-au despărţit temporar şi de mijlocaşul ofensiv Fabio Trip, care a fost împrumutat la Şoimii Lipova, în Liga 3.

Altfel, sub comanda lui Octavian Benga se pregăteşte de săptămâna trecută Bakary Jaiteh. Acesta e un internaţional gambian în vârstă de 20 de ani care a crescut atât la AS Roma, cât şi la rivala Lazio, având totodată şi paşaport italian. Mijlocaş central de meserie, el a mai făcut parte din lotul celor de la Foggia iar ultima sa echipă a fost SC Schitigheim (L4 Franţa).

ASU Poli joacă azi de la ora 18.30 pe terenul lui „U” Cluj, într-un meci transmis în direct (Digi, Look TV).

Jaiteh, dreapta, în probe la alb-violeţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.