Aterizare de urgență la București pentru o cursă Tarom care trebuia să...

Aterizare de urgență la București pentru o cursă Tarom care trebuia să ajungă la Timișoara UPDATE Când ajung pasagerii acasă

0
DISTRIBUIȚI

O aeronavă TAROM, care zbura de la Antalya (Turcia) spre Timişoara, a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni după ce piloţii au raportat o problemă tehnică. Cursa ar fi trebui să ajungă pe aeroportul ”Traian Vuia” din Timișoara la 12,30.  Pasagerii au fost debarcaţi şi urmează să fie duşi la destinaţie cu o altă aeronavă.

Potrivit digi24.ro, la bord se aflau 187 de pasageri, iar defecţiunea tehnică ar fi afectat aerul condiţionat de la bord, care nu a mai funcţionat, ceea ce a făcut ca temperatura aerului din interior să crească foarte mult.

UPDATE  Zborul Tarom 6528 din Antalya spre Timișoara a aterizat pe Aeroportul „Henri Coandă” Otopeni pentru verificări ale radarului meteo al aeronavei Boeing 737-800, anunță compania aeriană.

Aeronava a staționat aproximativ o oră pentru diagnoză și verificări suplimentare, iar decizia finală a fost aceea de a fi schimbată, pentru continuarea zborului în deplină siguranță.

Pasagerii cursei au fost debarcați în jurul orei 13:30, aceștia așteaptând sosirea și pregătirea unei alte aeronave Boeing 737-800, în zona de tranzit a Aeroportului „Henri Coandă” Otopeni.

Pasagerii primesc apă, cafea, sandvișuri și desert.


Se estimează decolarea către Timișoara în jurul orei 19:00, precizează compania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.