Bărbat arestat după ce a lovit o altă persoană cu parul în...

Bărbat arestat după ce a lovit o altă persoană cu parul în cap, în mod repetat. Victima, la spital

1
DISTRIBUIȚI

Un bărbat beat, care a lovit cu un par în cap o altă persoană de mai multe ori, a fost arestat preventiv la două săptămâni de la comiterea faptei. El va sta 30 de zile în după gratii, în timp ce victima sa se află în spital.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au început urmărirea penală față de inculpatul care este acuzat de tentativă de omor.


Anchetatorii au stabilit că bărbatul s-a certat cu victima sa după ce a consumat alcool. Persoana rănită a ajuns la spital.

„În sarcina inculpatului s-a reținut că în data de 15.09.2020, în jurul orelor 21.00, pe fondul consumului de alcool, în urma unui conflict spontan, i-ar fi aplicat victimei multiple lovituri în cap cu un par, în urma cărora aceasta a suferit leziuni traumatice pentru a căror vindecare sunt necesare 45 zile de îngrijiri medicale și care i-au pus totodată în pericol”, a anunțat Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Marți, un judecător de la Tribunalul Timiș a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Anchetatorii continuă cercetările.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. Victima la spital, omul cu parul deja in libertate probabil. Inca o victima a covidului. Hai, umflati acolo numerele. Are temperatura ridicata saracul, clar caz de covid

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.