Beck Corlan: „Mesajul care îmbracă muzica noastră pornește din dorința de a...

Beck Corlan: „Mesajul care îmbracă muzica noastră pornește din dorința de a deveni cât mai autentici“

0
DISTRIBUIȚI

Solista timișoreancă Beck Corlan, câștigătoarea premiului Bega Music Festival la secțiunea creație se pregătește să revină în fața melomanilor cu un concert care va avea loc mâine 18 septembrie, de la ora 19 în grădina de la Hostel Costel.

„Marea… am ascultat-o doar din poze anul acesta. Pentru noi a fost o experiență destul de adâncă și provocatoare această vară. În ciuda circumstanțelor date, sunt extrem de recunoscătoare, și cu deosebită smerenie realizez că totuși am cântat și ne-am putut bucura de scenă, muzică și comunitate. Mai mult ca oricând am realizat că Muzica are puterea să mângâie și să aducă Pace peste noi, atunci când sufletul ne este îngreunat. Mesajul care îmbracă muzică noastră pornește din dorința de a deveni cât mai autentici, de a învață să fim buni, să iubim, să iertăm.


Încheiem acest capitol cu piesa «Pleacă». Convinși că orice formă de răutate, și de ignoranță nu este apreciată și binevenită în viața noastră. Facem loc pentru toată lumea în inima noastră, loc în care fiecare suflet este ridicat și apreciat, loc în care fiecare suflet are o voce. Cred într-un singur drum. Cel al unității”, a spus Beck Corlan despre piesa „Pleacă”, care are parte de un clip filmat live în cadrul evenimentului Bega Cântă.

Beck Corlan a devenit cunoscută drept una din cele trei timişorence responsabile pentru videoclipul care a reuşit să comprime istoria muzicii româneşti în nouă minute și a editat cu cinci ani în urmă albumul „Poduri de Pace”. În cursul acestei veri, Beck Corlan a fost invitată să susțină un concert în cadrul celei de-a patra ediții a Timișoara Refugee Art Festival și a susținut un recital și la Aerodrimul Cioca, inclus în cea de-a doua ediție a Flight Festival. Alături de Beck Corlan, la concertul din 18 septembrie vor cânta Mircea Ardeleanu Jr (percuție) Marcelle Poaty-Souami (pian) și Lucian Nagy (flaut, caval, duduc, saxofon).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.