Cangurii de la Zoo Timișoara, uciși de o haită de câini

Cangurii de la Zoo Timișoara, uciși de o haită de câini

3
DISTRIBUIȚI

Cangurii găzduiți de Grădina Zoologică din Timișoara au fost uciși de o haită de câini, în noaptea de luni spre marți, desastrul fiind descoperit de angajații care au venit la lucru marți dimineața.

„Au intrat trei câini în incinta Zoo.


Au sărit gardul în habitatul cangurilor și au omorât toți cei șase canguri. Au intrat și la emu, dar pasărea a reușit să sară peste gard. Am văzut dimineață, când am venit la lucru. Am găsit pasărea Emu plimbându-se pe alei. Cangurii aleargă atunci când sunt speriați și au un mecanism, li se blochează mușchii, nu mai pot să se miște”, a spus Călin Călămar, administratorul Grădinii Zoologice de la Pădurea Verde, citat de stiridetimisoara.ro.

Locul prin care „intrușii” au intrat în incinta grădinii zoologice nu a fost încă identificat, dar echipa de ecarisaj chemată la locul faptei a prins doi dintre câinii care au comis măcelul. „Sunt îngrijiți, unul dintre ei este ciobănesc german și arată foarte bine. E posibil să fie microcipat. Celălalt aduce înspre Rottweiler”, a mai spus administratorul grădinii, conform sursei citate. Călămar a mai precizat că, dacă câinii au cip și stăpânii vor fi identificați, aceștia vor fi obligați să plătească pagube.

Foto: Arhivă

3 COMENTARII

  1. Cainii au devenit ucigasi tot din neglijenta umana. Am trait in TM toata viața mea si câinii străzii au fost intotdeauna o problema mai ales in zonele mărginașe. Cand nu exista nimic de mancat nici in gunoaie, câinii sau dus la pădure sa vâneze si au gasit prada la zoo. Ar trebui sa desființeze cuștile alea din pădure pe care noi le știm de la zoo. Niciun animal nu a murit fericit acolo.

  2. Ce caută animalele alea închise acolo? Să se hlizească niște bipezi la ele? Trebuie trimise în sanctuare și ulterior în habitatul lor natural, dacă nu au probleme de sănătate sau nu sunt prea bătrâne? Să nu dăm vina pe niște câini înfometați, ci pe rasa umană. Încă avem în sânge sclavia, cică suntem civilizați. V-ar plăcea să stați toată viața închiși într-o cușcă, sau în cel mai bun caz, într-un țarc ? Iar câinii sunt răi numai cu bipezii „inteligenți” răi, în loc să se comporte frumos cu ei și să le dea mâncare, îi bat și îi omoară. Cu ce monedă dai, aia primești. Așa își învață și copiii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.