Cătălin Șerban, fost vicepreședinte al Curții de Apel Timișoara, a murit la...

Cătălin Șerban, fost vicepreședinte al Curții de Apel Timișoara, a murit la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”. Era infectat cu coronavirus

0
DISTRIBUIȚI

Avocatul Cătălin Șerban, fost judecător și vecepreședinte al Curții de Apel Timișoara, a murit astăzi la Spitalul de Boli INfecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” din Timișoara, unde era internat în urma infectării cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19.

Conform ziuadevest.ro, omul de afaceri Romeo Dunca a oferit 10.000 de lei pentru oricine ar fi donat plasma cu anticorpi pentru salvarea lui Catalin Șerban, care avea doar 44 de ani.


Acesta s-ar fi infectat cu coronavirus într-o vacanță în Grecia, unde a fost însoțit și de Mircea Ioan Bucătaru-Petrescu, unul dintre oamenii implicați activ în viața socială și economică a Timișoarei, în ultima vreme director administrativ al Curții de Apel, decedat în 19 august, la 63 de ani, tot din cauza COVID-19.

Cătălin Șerban a părăsit Curtea de Apel Timișoara în 2012, după ce a fost condamnat la închisoare cu executare într-un dosar de trafic de influență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.