Concert și sesiune de autografe cu ocazia apariției primului album al trupei...

Concert și sesiune de autografe cu ocazia apariției primului album al trupei Allover

0
DISTRIBUIȚI

Membrii formației timișorene Allover vor susține un concert și o sesiune de autografe cu ocazia apariției primului lor album, It’s ALLOVER. Recitalul trupei va avea loc sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 19.00, în cadrul Flight Festival, eveniment ce se desfășoară la Aerodromul Cioca, iar sesiunea de autografe se va desfășura duminică 6 septembrie de la ora 18 la librăria La Două Bufnițe.

Trupa A L L O V E R este formată din Cătălina Ciortea – 17 ani (chitară bass, backing vocals), Luca Dragu – 17 ani (lead vocals, chitară), David Mihai Popa aka DMP – 18 ani (baterie), Bogdan Potra – 18 ani (clape) şi Adam Suma – 17 ani (chitară), iar primul concert „oficial“ al formației ALLOVER a avut loc în data de 18 aprilie 2019 în incinta Reflektor Venue din Timișoara. Trupă din Timișoara, cu experiență de zece ani, are la activ numeroase concerte în România, Ungaria și Serbia, precum şi participări la festivaluri importante din ţară (Revolution Festival, Plai Festival, Street Delivery, La Dâmburi, samd.). A L L O V E R este cea mai tânără trupă care a concertat în cadrul festivalului de tradiţie pentru oraşul Timişoara, Timrock. Un deosebit impact asupra trupei a avut participarea acesteia la evenimentul caritabil „Împreună Rezistăm”, ocazie cu care au cântat pentru victimele incendiului din clubul Colectiv.


Trupa a debutat sub numele de ALL Friends Band, acronim al prenumelor celor trei membri fondatori ai trupei: Adam, Luca şi Lukas, iar în 2019, ca urmare a unor modificări de componență și stil, precum și a unui proces de maturizare, şi-a schimbat numele în ALLOVER.

Un moment de referinţă în istoria trupei a fost competiţia GBOB, la care s-au calificat în finala naţională, fiind singura trupă de minori care a ajuns în această etapă a concursului. În anul 2017 o compoziţie originală a trupei, „She’s Got The Move” a fost inclusă în cadrul compilaţiei „Made in TM”, lansată în format LP (vinil). Pe 14 februarie 2019, trupa a lansat piesa „Doar cu tine eu sunt eu”. Această piesă este prima compoziţie ALL Friends Band, precum şi ultima înregistrare oficială sub acest nume. La primul concert sub noul nume, pe data de 18 aprilie 2019, trupa a umplut clubul Reflektor și de atunci a susținut o serie de concerte, din care amintim Embargo Fest, Garana Folk Fest/Semenic Fest sau Craft Beer Festival.

În perioada de izolare COVID-19 din 2020, au scos piesele „Fără un Gest”, și „Liebe”, cea din urmă cu invitați speciali, precum și „Passengers in Life”, aceasta din urmă făcând parte din materialul discografic intitulat IT’S ALLOVER ce a ieșit pe 31 iulie pe platformele de distribuție digitale și în format CD. Ultima producție lansată este „She’s got the Move”, avându-l ca invitat special pe Petre Ionuțescu, într-un videoclip realizat de Adrian Danciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.