Crimă înfiorătoare în Germania. O tânără și-a ucis cinci dintre cei șase...

Crimă înfiorătoare în Germania. O tânără și-a ucis cinci dintre cei șase copii

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii germani au anunțat că o tânără de 27 de ani va fi pusă sub acuzare pentru crimă după ce cinci dintre copiii ei au fost găsiți morți în casa lor din orașul Solingen, scrie Guardian.

Heribert Kaune-Gebhardt, procuror din Wuppertal, a declarat că minorii, cu vârste între 1 și 8 ani, prezentau urme de sedare și sufocare, dar încă nu este clar cum au murit.

Femeia își trimisese joi al șaselea copil, cel mai mare, să stea cu bunica, iar apoi a încercat să se sinucidă aruncându-se în fața unui tren în gara din Dusseldorf.


Ea a suferit răni grave, dar care nu îi pun viața în pericol, iar procurorii încă nu au audiat-o, încă.

Uciderea copiilor a șocat Germania. Candidații la alegerile regionale din Solingen și-au suspendat campania, iar un protest contra forțelor de extremă-dreapta ce urma să aibă loc în piața centrală a orașului a fost înlocuit cu un eveniment de comemorare a celor cinci copii.

Poliția din Wuppertal a informat că bunica acestora, care trăiește în alt oraș, a alertat autoritățile joi, în jurul orei 14.00. Polițiștii s-au dus imediat la casa familiei, au forțat ușa, și au găsit trei fetițe – de 1, 2 și 3 ani – și doi băieți – de 6 și 8 ani – morți în paturile lor.

Nu există semne de violență fizică, a spus poliția.

Anchetatorii au stabilit că fiul de 11 ani a plecat la școală, ca de obicei, joi dimineață, și a fost luat de la șocală de mama lui, care i-a spus să se ducă la bunica sa.

Tânăra i-a trimis apoi mamei ei un mesaj în care spunea că „nu mai poate să continue”, invocând problemele pe care le are în căsnicia cu bărbatul de 28 de ani care era tatăl celor mai mici patru copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.