Cristian Moş, înainte de negocierile cu liberalii: Sper ca domnul Alin Nica...

Cristian Moş, înainte de negocierile cu liberalii: Sper ca domnul Alin Nica şi PNL să-şi dea seama unde au greşit şi să facă curăţenie

3
DISTRIBUIȚI

Preşedintele USR PLUS Timiş, Cristian Moş, a declarat în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE că partidul a obţinut, în judeţ, peste 55.000 de voturi, 10 posturi de consilieri judeţeni, 125 de consilieri locali şi patru primari.

„Din punctul meu de vedere, Timişoara, cum a arătat şi la Revoluţie, stă şi clocoteşte şi dintr-o dată se trezeşte şi schimbă lucrurile. Nu credeam cu o zi înainte sau în ziua alegerilor că vom avea un scor aşa zdrobitor. Ştiam că vom câştiga, am simţit emoţia pe stradă, vom fi alături de oameni, nu vrem să îi dezamăgim, nu ne vom închide în birouri, vrem să vedem problemele de la firul ierbii. Presiunea va fi asupra noastră, chiar ne dorim presiune să facem treabă”, a declarat Cristian Moş.

Întrebat cum se va descurca cu Alin Popoviciu de la PNL, având în vedere că a fost implicat în campania „Fără penali în funcţii publice”, Moş a răspuns: „eu sper ca domnul Alin Nica şi PNL să-şi dea seama unde au greşit şi să facă curăţenie în punctele în care s-au descoperit greşeli.


Dacă nu vor face, vom colabora pe proiecte, dar vom colabora în aşa fel încât treaba noastră este să implementăm acel proiect. Este treaba PNL-ului dacă nu-şi face curăţenie şi cred că cetăţenii vor vedea acest lucru. Vor urma alegerile parlamentare şi nu ştiu ce se va întâmpla dacă PNL nu îşi face curăţenie, noi am spus din perioada campaniei acest lucru”.

Întrebat dacă, în condiţiile în care PNL nu îşi face curat în propria ogradă conform standardelor de etică pe care le clamează USR PLUS, va face o alianţă cu liberalii, Moș a spus că „USR PLUS va merge acolo, în Consiliul Judeţean şi va încerca să schimbe modul în care se face politică şi inclusiv proiectele pentru cetăţeni. Dacă noi, în USR PLUS vom lua decizia că este mai bine să nu mergem în alianţă cu colegii de la PNL, care nu s-au curăţat de anumiţi oameni şi aşa vom putea sta în Opoziţie şi vom face ce este mai bine pentru cetăţeni, vom decide aşa. Dacă noi, USR Plus, decidem că putem face mai multe dacă mergem în alianţă cu PNL, chiar dacă au aceşti oameni, eu nu cred că vom colabora cu acel om (n.r. – Alin Popoviciu), atunci vom vedea. Nu ne asumăm penalii. Ceea ce am promovat vom face în continuare. În USR Plus nu vom accepta aceşti oameni, vom merge înainte cu linia noastră, Fără penali în funcţii publice, fără pensii speciale”.

3 COMENTARII

  1. Mi-a stat mintea-n loc! USR-PLUS-istul Mos vrea sa se faca o curatenie in PNL dupa standardele din partidul dansului.
    PNL nu are asistati sociali care trebuie sa ajunga primari fritzieni. De ce nu si-a salubrizat dansul partidul USR-PLUS inainte de alegerile 2020, ca partidul dansului sa nu-si bata joc in halul acesta de timisorenii care i-au votat, ca 60% le-au spus „pas” iar restul nu au votat un asistat social primar. 🙂
    Primarul Fritz e reprezentativ pentru Timisoara cam cum e PSD in Parlamentul Romaniei, au obtinut cam acelasi procent electoral din comunitate (18%). Restul e can-can. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.