Cum a rezolvat administrația Robu problema celor 2,8 milioane lei pentru capitalul...

Cum a rezolvat administrația Robu problema celor 2,8 milioane lei pentru capitalul social al STPT

2
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a declarat, ieri, că a găsit o rezolvare pentru situația semnalată de auditorii Curții de Conturi care au descoperit că de trei ani municipalitatea nu a vărsat peste 2,8 milioane lei pentru capitalul social al Societății de Transport Public Timișoara SA. Întrebat de PRESSALERT.ro de ce nu s-au dat banii și cum se va rezolva situația, primarul Timișoara a spus că lucrurile nu erau corect reglementate la momentul controlului.

”Fac o excepție, îi răspund domnului Dragoș Boța, chiar dacă nu merită.


Informați-vă, să vedeți cum stau lucrurile. Noi am făcut reducere de capital, nu mai avem de plătit nimic acolo, la STPT. La vremea respectivă, când a fost Curtea de Conturi, lucrurile nu erau corect reglementate, dar erau mai multe soluții prin care puteam să readucem la normalitate, și am recurs la această soluție de a reduce capitalul social, și e totul în regulă. De mult este totul în regulă, dar cum vi se întâmplă de multe ori, nu sunteți bine informat, aveți o spoială, așa. Nu mai vorbim despre informarea pe care o aveți despre persoana mea, dar acolo nici nu sunteți interesat să fiți informat, dimpotrivă, acolo dumneavoastră creați dezinformare cu bunăștiință, cu păcat o faceți. Dar vedeți că astăzi fac o excepție și vă răspund la o întrebare”, a declarat Robu.

2 COMENTARII

  1. Robule, vezi ca iar iti creste nasul! Diminuarea capitalului social a fost una din solutiile date de cei de la Curtea de Conturi ca tu si specialistii tai (gen Naslau) suntei prea „profesionisti”. Apropo, pentru ce luati voi salarii grase ca habar nu aveti de nimic. Ba stiti ceva, sa dezinformati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.