Dan Diaconu a demisionat din fruntea PNL Timișoara UPDATE ”Fiecare membru PNL...

Dan Diaconu a demisionat din fruntea PNL Timișoara UPDATE ”Fiecare membru PNL trebuia să convingă mai mulți oameni”

4
DISTRIBUIȚI

Dan Diaconu a demisionat, astăzi, din funcția de președinte al PNL Timișoara, a anunțat purtătorul de cuvânt al partidului. Demisia omului promovat de Nicolae Robu vine la câteva ore după ce conducerea centrală a partidului a decis dizolvarea Biroului Permanent Județean al PNL Timiș.

”Au fost poate cei mai grei 8 ani din viața mea, dar și printre cei mai frumoși.


Am spus-o de mai multe ori aici, onoarea de a vă reprezenta în această funcție a fost una irepetabilă într-o viață de om. Vă mulțumesc pentru acest sentiment.Vă multumesc tuturor pentru prezența la vot duminică și mulțumesc celor peste 27.000 de oameni care au ales PNL în Timișoara. Multumesc colegilor pentru efortul depus în această campanie, în fiecare zi, în fiecare oră. Felicitări Alin Nica, pentru o victorie frumoasă în județul Timiș, sunt convins că vei reuși un mandat extraordinar. Felicitări câștigătorilor alegerilor în Timișoara!”, scria, ieri, Diaconu pe pagina sa de Facebook.

UPDATE Dan Diaconu a declarat pentru PRESSALERT.ro că ” demisia mi-am dat-o de luni dimineață, dar nu am avut cui să o dau. Astăzi, am transmis-o conducerii Partidului Național Liberal. L-am sunat și pe Alin Nica”. Întrebat ce își reproșează, mâna dreaptă a lui Nicolae Robu a răspuns că ”nu am reușit să conving. Ca după orice înfrângere, pleci. Dincolo de praguri minine stabilite de partid, am pierdut alegerile. Decizia oamenilor e supremă”.  Când a fost întrebat dacă eșecul se datorează și greșelilor făcut e de-a lungul timpului de Nicolae Robu, Dan Diaconu a explicat că ”fiecare membru PNL trebuia să convingă mai mulți oameni. Nu știu despre ce greșeli se vorbește”. Liberalul a declarat că rămâne membru simplu de partid, iar cât despre posibilitatea de a i se retrage sprijinul politic și a nu mai ajunge în consiliu local a susținut că ”nu decid eu asta”.

4 COMENTARII

  1. Acesta este singurul care trebuie pastrat in continuare. Cred ca PNL face o mare greseala excluzindu-l pe Dan Diaconu din viitoarele sale planuri, iar toti cei care au relationat cu el pot sa confirme. Vreau sa cred ca noua conducere a PNL gandeste eficient si pragmatic…

    • Sunteti numai voi neamurile in toata administratia? Toti sa zburati, sa plteasca primaria dublu acelasi post pentru profesionistii timisoreni din diaspora care sunt interesati de implicare, dezvoltare si repopulare a orasului cu oameni decenti.

  2. Aparentele astea inseala de cele mai multe ori, Diaconu pare un baiat foarte cuminte, dar este spagarul nr 1, are bani grei cash din spagi, probabil milioane de euro, da ai citit bine, milioane de euro. Probabil Titi Sandu vine vice, Ambrus e o gluma proasta, cine il pune pe asta isi taie singur craca….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.