Dan Diaconu și Robert Kristof, mesaje de mulțumire, dar și de adio...

Dan Diaconu și Robert Kristof, mesaje de mulțumire, dar și de adio la final de mandat. Doar unul dintre ei a urat succes noului primar

0
DISTRIBUIȚI
Robert Kristof

Dan Diaconu, viceprimarul PNL, și Robert Kristof, city-managerul fost consilier personal al primarului Nicolae Robu, au scris „mesaje de adio”, pe Facebook, după ce candidatul liberal a pierdut alegerile pentru realegerea în funcția de edil-șef.

„Au fost poate cei mai grei 8 ani din viața mea, dar și printre cei mai frumoși. Am spus-o de mai multe ori aici, onoarea de a vă reprezenta în această funcție a fost una irepetabilă într-o viață de om. Vă mulțumesc pentru acest sentiment. Vă multumesc tuturor pentru prezența la vot duminică și mulțumesc celor peste 27.000 de oameni care au ales PNL în Timișoara.


Mulțumesc colegilor pentru efortul depus în această campanie, în fiecare zi, în fiecare oră. Felicitări Alin Nica, pentru o victorie frumoasă în județul Timiș, sunt convins că vei reuși un mandat extraordinar”, a scris Dan Diaconu, care va fi consilier local și în noul CLT.

„Viața nu începe și nu se termină cu o funcție. Au fost 5 ani frumoși pe care i-am petrecut în Primăria Municipiului Timișoara, 5 ani în care am avut ocazia să pun umărul la foarte multe proiecte care au îmbunătățit semnificativ viața timișorenilor. Poate că nu am fost foarte activ online în a prezenta ceea ce fac, însă vă asigur că am dat 100% în toate proiectele și tot timpul am fost orientat să găsesc soluții chiar și acolo unde unii spuneau că e imposibil, iar la multe dintre realizările pe care le vedeți în oraș, am pus și eu umărul. Să lucrezi în slujba cetățeanului nu este deloc ușor, dar momentul în care vezi satisfacția oamenilor în urma unui proiect la care ai muncit, te încarcă cu energie și îți dă puterea să mergi înainte. Mulți dintre voi mi-ați scris de multe ori despre diverse probleme pe care le aveți și am făcut tot posibilul să le rezolv în termen cât mai scurt. Vă îndemn în continuare să fiți implicați civic în viața acestui oraș, e nevoie de voi! A fost o onoare să fiu City Managerul Timișoarei și plec cu fruntea sus, dar și optimist. Îi mulțumesc domnului Nicolae Robu pentru colaborarea din acești ani, îl felicit pe Alin Nica pentru rezultatul obținut, iar lui Dominic Fritz îi urez succes în mandatul ce urmează! Multumesc, Timișoara!”, a scris Robert Kristof pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.