De ce au vrut patru albanezi să dea o șpagă de 1.000...

De ce au vrut patru albanezi să dea o șpagă de 1.000 euro la intrarea în România

0
DISTRIBUIȚI

Un polițist de frontieră de la vama Jimbolia a refuzat, ieri, să primească șpagă de la un albanez. În jurul orei 11,00, la intrarea în țară, a sosit un autoturism marca Daimler Chrysler înmatriculat în Albania.

”Cu ocazia verificării documentelor de călătorie şi a condiţiilor legale de intrare în ţară de către poliţistul de frontieră, unul dintre cetăţenii albanezi a introdus într-o agendă suma de 1000 de euro şi a oferit-o acestuia. Întrebat despre existența sumei de bani, cetățeanul albanez a declarat că aceasta este pentru a trece cu vederea faptul că cei patru nu au documentele necesare pentru a justifica scopul călătoriei și pentru a li se permite intrarea în țară. Polițistul de frontieră i-a adus la cunoștință persoanei faptul că fapta sa constituie infracțiune, context în care cetățeanul albanez a insistat, spunând chiar că poate oferi în plus suma de 500 de euro cu titlu de mită, pentru ca polițistul de frontieră să le permită continuarea călătoriei”, se arată în comunicatul de presă al Poliției de Frontieră.

Polițistul de frontieră a anunțat tentativa de mituri și împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante.


Faţă de cei patru albanezi s-a luat măsura nepermiterii intrării pe teritoriul României, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de albanez pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale care se impun.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.