Deputatul Luminița Jivan, cercetată penal de DNA Timișoara într-un nou dosar penal

Deputatul Luminița Jivan, cercetată penal de DNA Timișoara într-un nou dosar penal

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD de Caraș Severin, Luminița Jivan, fostul președinte al filialei locale a PSD, a fost citată, astăzi dimineață, la sediul DNA Timișoara. Chemarea sa vine la 24 de ore după ce a fost pus sub acuzare și celebrul om de afaceri din Caras Severin, Valentin Armașu, într-un dosar în care procurorii DNA investighează fapte de corupție legate de modul în care s-au obținut mai multe contracte din bani publici din județ.


Jivan a stat mai puțin de jumătate de oră în sediul DNA Timișoara cât i s-a adus la cunoștință că este suspectă în același dosar cu Armașu.

Luminița Jivan este trimisă în judecată de DNA în dosarul afacerilor de la regionala de drumuri Timișoara, fiind acuzată de comiterea unei infracțiuni de folosire a influenței sau autorității de către persoana care ocupă o funcție de conducere în cadrul unui partid politic în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite. Aceasta alături de alți parlamentari ”și-ar fi folosit influența și autoritatea pentru numirea, cu încălcarea legii, a unor persoane în posturi de conducere și execuție din cadrul Direcției Regionale de Drumuri si Poduri (D.R.D.P.) Timișoara”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.