Distracție la Aeroportul Cioca: ediția din acest an a festivalului Magnetic are...

Distracție la Aeroportul Cioca: ediția din acest an a festivalului Magnetic are invitați autohtoni

0
DISTRIBUIȚI
Mighty Boogie Foto: Marko Obradovic Edge

Ediția din acest an a festivalului Magnetic va avea loc în data de 18 septembrie, la Aeroportul Cioca, evenimentul fiind unul la care vor participa artiști autohtoni.

„După o perioadă de pauză, în care evenimentele artistice au lipsit cu desăvârșire, a venit momentul să ne revedem! Însă nu o vom face oricum, ci respectând toate normele în vigoare și punând pe primul loc siguranța atât a publicului prezent, cât și a staff-ului evenimentului.

Magnetic-Into The Safe Zone este titlul dat,anul acesta, ediției de Magnetic Festival care, însă, se va desfășura într-o singură zi, în intervalul orar 18 – 01. Deoarece industria muzicală a avut de suferit în ultima perioadă și pentru că este dificilă aducerea artiștilor internaționali în condițiile actuale, la nivel global, întreg lineup-ul evenimentului este format din artiști autohtoni, dar care garantează un eveniment la standarde muzicale excelente“, spun organizatorii.

Artiștii invitați la ediția din acest an a festivalului sunt Mighty Boogie, Zero, Phoneme, KuKy, Not So Common Dj, Ken Pith, Happy Flow, Jinx, Dalla, Ist, Omul Spîn, Pietonu, MC44, MCX Woodie și VJ Burger.

Mighty Boogie este un artist care și-a început cariera încă din anul 2005 și a lansat o serie de piese care au devenit cunoscute în rândul amatorilor de drum and bass.


Aflat momentan la Berlin, unde studiază ingineria audio, Mighty Boogie (pe numele său adevărat Haidu Bogdan) a reprezentat mai mulţi ani la rând ţara noastră la prestigiosul festival Outlook din Croaţia. În luna august a acestui an, o piesă realizată de Mighty Boogie a fost inclusă în cadrul compilației „Ramp UP – The NHS Volume 2“, un disc creat pentru sprijinirea sistemului de sănătate din Marea Britanie, alături de melodiile create de timișorenii de la Brigada Artistică Urbană (B.A.U.), și Doctorul Sinteză.

„Pentru a ne conforma regulilor actuale, așezarea în festival se va face la mese standing, respectând distanțarea socială. Toți participanții la eveniment au obligatia de a purta masca de protecție și de a permite, la intrarea în spațiul de eveniment, măsurarea temperaturii“, au precizat organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.