Dominic Fritz: „Nu putem să ne lăsăm paralizați de propria noastră neîncredere...

Dominic Fritz: „Nu putem să ne lăsăm paralizați de propria noastră neîncredere că ceva nu-i posibil”

1
DISTRIBUIȚI

După două zile pline, primarul ales al Timișoarei a ținut să-și povestească experiența scurtei perioade de după câștigarea alegerilor.

„Am o echipă foarte faină, construim o mică echipă de tranziție, suntem aici de dimineața până noaptea târziu, să ne organizăm. Încep și să vină la mine și primele probleme reale, dar e un pic ciudat, pentru că încă nu sunt primar. Sunt primarul ales, în termen de 15 zile trebuie validată alegerea, apoi doamna prefect va stabili o dată pentru investitură, deci încă nu știu de când voi fi primar. De aia spun că e un pic ciudat, că încă nu am un aparat al primăriei care să mă ajute, ci doar această mică echipă în spate. Vă mulțumesc pentru toată susținerea voastră și vă spun de pe acum că o să am nevoie în continuare de asta, am nevoie și de răbdarea voastră, pentru că avem multe de făcut în același timp. Intrăm în iarnă, suntem în plină pandemie, trebuie să prioritizez bine”, a spus Dominic Fritz, într-un live pe Facebook.

Primarul ales va merge mâine la București, pentru discuții la nivel național cu conducerea USR PLUS.


„Viața mea s-a schimbat mult, o să se schimbe și mai mult, știu că greul abia acum începe, dar abia aștept să mă apuc de treabă. Mulți îmi spun că nici nu știu cu ce o să mă confrunt în primărie. Mi-e total clar, și tocmai de aia am intrat în alegeri, pentru a lupta cu sistemul neperformat, ca să fiu politicos, care există acum. E foarte important să înțelegem că ce a fost adevărat pentru campania asta va fi adevărat și pentru când vom administra. Nu putem să ne lăsăm paralizați de propria noastră neîncredere că ceva nu-i posibil. În fiecare zi, de când am anunțat candidatura anul trecut, în fiecare zi am primit mesaje sau mi s-a spus în față că nu am nicio șansă, că nu pot să câștig. Un an m-am ținut de drumul meu, am avut o strategie clară și am reușit, și așa va fi și la primărie. Acum mulți spun că e imposibil să se facă lucruri, să te lupți cu acest sistem. Sunt foarte conștient ce ne așteaptă, dar dacă vrem, dacă avem o voință clară și ne înconjurăm cu oameni care știu ce vor și știu ce fac, care sunt profesioniști, atunci o să și reușim. Nu peste noapte, n-o să curgă lapte și miere, dar se vor vedea rezultate, pentru că acolo unde este voință, profesionalism și respect, n-are cum să nu apară și rezultate”, a mai spus Dominic Fritz.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.