Dominic Fritz și reprezentanții USR-PLUS sărbătoresc în centrul Timișoarei: „Mergem în Piața...

Dominic Fritz și reprezentanții USR-PLUS sărbătoresc în centrul Timișoarei: „Mergem în Piața Victoriei!” UPDATE Alaiul USR-PLUS a trecut prin fața sediului PNL Timiș VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Gestul lui Nicolae Robu, de a admite înfrângerea în fața lui Dominic Fritz, a fost întâmpinat cu bucurie la sediul USR-PLUS Timiș. Cel care a câștigat, conform primelor date din numărătoarea paralelă efectuată de partide, funcția de primar al Timișoarei, a ieșit în uralele susținătorilor din sediul formațiunii.

„Mergem în Piața Victoriei!”, le-a strigat Fritz celor care-l aplaudau, adăugând: „Și nu declar nimic până acolo!”.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Dominic Fritz, însoțit de prietena sa, care nu este româncă, așa cum au „atacat” contracandidații în campania electorală, au plecat împreună spre Piața Victoriei, alături de Cristian Moș și de alte câteva zeci de reprezentanți USR-PLUS, flancați discret de un echipaj de la Jandarmerie.

UPDATE 2 Alaiul USR-PLUS a trecut, în drum spre centru, chiar prin fața sediului PNL Timiș.


Dominic Fritz le-a cerut susținătorilor săi „să fim europeni”, astfel că singurul lucru scandat de cele câteva zeci de persoane a fost „Timișoara, Timișoara!”. Liberalii au închis ușa, sediului, singurul liberal care a rămas afară și l-a aplaudat pe Dominic Fritz a fost Lucian Căldăraru, consilier local PNL.

Peste 1.000 de persoane îl așteptau deja pe noul primar al Timișoarei în Piața Victoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.