Dominic Fritz, după ieşirea de la urne: „Este ziua în care cei...

Dominic Fritz, după ieşirea de la urne: „Este ziua în care cei puternici au exact acelaşi număr de voturi ca şi cei slabi şi cei uitaţi”

3
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Dominic Fritz, principalul contracandidat al actualului primar, Nicolae Robu, a ajuns la secţia de votare de la Liceul Tehnologic de Vest cu câteva minute înainte de ora 8. Acesta a venit însoţit de o întreagă echipă de la USR-PLUS, lideri de partid sau candidaţi la Consiliul Local. Când a intrat să voteze, Fritz i-a dat bătăi de cap celei care verifica documentele, pentru că femeia nu a ştiut unde să-i găsească CNP-ul pe paşaportul german.

Dominic Fritz i-a întrebat pe membrii comisiei cum se desfăşoară votul şi i s-a spus că totul este în regulă.


După ce a votat, candidatul USR-PLUS a declarat: „Mă bucur că suntem aici, în cartierul meu, Iosefin, unde tocmai am votat. A fost pentru mine primul vot în România şi l-am dat cu multă încredere că putem să ne reconectăm de valorile Timişoarei dar şi de viitorul Europei în ziua de azi. Pentru mine, ziua votului, e o zi foarte specială pentru orice societate. Azi e ziua în care cei puternici au exact aceeaşi voce, acelaşi număr de voturi, ca şi cei slabi şi cei uitaţi. Astăzi este ziua în care putem să echilibrăm din nou, căci şi eu am doar un singur vot şi orice timişorean, orice român are un singur vot. Eu sper că foarte foarte mulţi oameni în Timişoara şi România o să se folosească de acest drept de vot şi împreună putem să deschidem un nou capitol în istoria Timişoarei, dar şi în istoria României. Vă mulţumesc!”.

La final echipa de campanie şi-a făcut fotografii, toată lumea purtând regulamentar mască.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.