Echipa PMP Timiș – Cornel Sămărtinean la Consiliul Judetean Timiș și Alexandru...

Echipa PMP Timiș – Cornel Sămărtinean la Consiliul Judetean Timiș și Alexandru Mutruc la Primăria Timișoara – singura alegere viabilă în 27 septembrie (P)

0
DISTRIBUIȚI

În următoarele zile, veți avea de făcut o alegere importantă, o alegere care va dicta modul în care se va dezvolta Timișoara și Timișul în următorii zeci de ani. La alegerile din 27 septembrie nu veți alege un primar și un președinte de consiliu județean, ci veți avea de ales între viitor si trecut, intre dezvoltare şi stagnare, între scăderea sau creşterea calităţii vieţii, concepții și filozofii diferite când vine vorba despre administrație publică locală.

Dar să le luam pe rând.

La funcția de Primar al Timișoarei sunt nu mai puțin de 15 candidați. Nu vom vorbi de toți pentru că nu merită să ne pierdem timpul nici noi scriind și nici dumneavoastră citind.

PNL îl repropune pe actualul primar, un candidat care e un „one man show”, nu ascultă de nimeni, nici măcar de consilierii lui, face doar cum crede el de cuviință și care spune, doar spune, că dezvoltă Timișoara în forță. După 8 ani la conducerea Timișoarei, nu a reușit să facă nici măcar una dintre marile promisiuni făcute când a candidat pentru prima dată în 2012. Cred că timișorenii s-au săturat să fie mințiți!

Stânga, PSD și Pro România propun candidați medici. Dovada clară că nu au oameni pregătiți să se ocupe de adminstrație. Ambii candidați sunt foști directori de spitale în Timișoara. Chiar nu credem că asta ar trebui să-i recomande ca și candidați demni de a fi votați. Știm cu toții cum arată spitalele din România și câtă șpagă se ia în sistemul medical. Chiar nu credem că timișorenii vor ca șpaga din sistemul sanitar să ajungă și la primărie.

USR+ vine cu un cetățean străin, care în prezent nu are loc de muncă, fiind întreținut de prietena lui. Cea mai importantă realizare a candidatului străin e că a lucrat pentru fostul președinte demisionar al Germaniei în urmă cu peste 10 ani. Candidatul străin nu vrea sa își ia cetățenie română, dar vrea să conducă. Nu credem că un străin fără loc de muncă poate să conducă un oraș de anvergură ca Timișoara.

PMP propune, așadar, singura variantă care stă în picioare, Alexandru Mutruc.

Un tânăr ambițios cu experință în adminstrația centrală, fiind cel mai tânăr Ministru Secretar de Stat pe care l-a avut vreodată Timișul și care lasă o carieră promițătoare în capitală și vine să candideze la primărie, în Timișoara, orașul care, pentru el a devenit din casă – ACASĂ!

Și la funcția de Președinte al CJT sunt mulți candidați, 10 la număr.


Nici aici nu vom vorbi despre toți. PSD îl repropune păgubos pe actualul președinte al CJT, poate cel mai slab președinte pe care l-a avut Consiliul Județean Timiș de-a lungul vremii. Mandatul acestuia va rămâne în istorie ca mandatul în care 75 la sută din bugetul Consiliului Județean s-a cheltuit pe măsuri de tip social, în timp ce pentru investiții au fost disponibili doar 25%. Și spunem disponibili și nu cheltuiți pentru simplul fapt că an de an CJT a avut excedent bugetar de peste 100 MILIOANE EURO, adica nu a cheltuit toți banii pe care îi avea disponibili pentru investiții.

Timișenii s-au săturat de socialiștii din conducerea județului. PNL și USR+ propun oameni fără experiență, oameni care nu au avut niciodată pe mână bani privați, care nu au condus o firmă și care nu au obținut perfomanțe pe piața liberă, în mediul de afaceri concurențial. Unul e primarul unei comune, propulsat ca și candidat de opozanții actualului preșdinte PNL, iar altul e eternul angajat, fără mentalitate de învingător, fără curajul de a porni ceva pe cont propriu.

PMP și la Consiliul Județean vine cu singura propunere viabilă, Cornel Sămărtinean, cel mai activ parlamentar din Timiș, om de afaceri de succes, care a avut pe mână bugete administrate privat, care a condus sute de angajați și care s-a realizat înainte să intre în politică și nu după, fără să facă afaceri cu statul, cum au făcut mulți oameni politici din România.

Chiar dacă, la prima vedere alegerea pare grea, credem cu tărie că nu e. Deloc.

Votează Cornel Sămărtinean Președinte al Consiliului Județean Timiș! Votează Alexandru Mutruc Primar al Timișoarei. Votează echipele de consilieri județeni și consilieri locali PMP pentru Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timișoara!

Votează POZITIA 3 pe buletinul de vot in 27 septembrie!

ACUM! Toți pentru Timișoara, Toți pentru Timiș!

Comandat de Partidul Mișcarea Populară Timiș

Publicat de Boța Dragoș Pressalert PFA

Cod mandatar 21200020