Ediție dublă a emisiunii PRESSALERT LIVE în această seară. Invitați: Călin Dobra,...

Ediție dublă a emisiunii PRESSALERT LIVE în această seară. Invitați: Călin Dobra, președintele CJ Timiș, și Daniel Drăgan, candidatul PNL pentru Primăria Parța

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1520881308">

Emisiunea PRESSALERT LIVE va avea în această seară două ediții. Astfel, în studiourile on.set va fi prezent, de la ora 20.00, Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș și candidat pentru un nou mandat din partea PSD, iar ediția de la ora 21.00 îl va avea ca invitat pe Daniel Drăgan, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Parța.

Discuțiile vor fi centrate pe campania electorală aflată în plină desfășurare, dar și pe planurile celor doi în cazul în care ar fi aleși în funcțiile pentru care candidează.

Ediția care îl are ca invitat pe Călin Dobra începe de la ora 20, iar cea care îl are invitat pe Daniel Drăgan de la ora 21.00, și ambele pot fi urmărite pe pressalert.ro, pe aplicația PRESSALERT (Apple și Android) sau pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.