Eveniment online inedit: recital cu sonete de Mihai Eminescu

Eveniment online inedit: recital cu sonete de Mihai Eminescu

0
DISTRIBUIȚI

Asociația Miltonia din Timișoara, în parteneriat cu Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara și Academia de Excelență Opera vă invită să participați la spectacolul on-line „Recital sonete de Eminescu”, începând cu data de 22 septembrie 2020, ora 09.00, pe site-ul miltonia.ro.

Spectacolul este susținut de studenții de la Facultatea de Muzică și Teatru, proiectul fiind cofinanțat de Consiliul Județean Timiș.

„Proiectul urmărește familiarizarea studenților de la Actorie cu universul poetic eminescian, precum și asumarea marilor motive poetico-filozofice, prin prisma sensibilității recitative.


Prin intermediul acestui proiect, studenții devin conștienți de faptul că înainte de a recita dintr-un poet sau altul, trebuie să cunoască și să înțeleagă arhitectura ideatică a sistemului poetic respectiv. De aceea, primul pas constă în activitatea de documentare, de decriptare a motivelor și temelor poetice. Astfel, prin acest proiect punem în scena on-line, atât cu studenții facultății, cât și cu ajutorul actorilor din Timișoara, recitalul Sonete de Eminescu”, au transmis organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.