Fetele de la Fortuna Becicherecu Mic, în fruntea Ligii I după două...

Fetele de la Fortuna Becicherecu Mic, în fruntea Ligii I după două etape. Baia Mare, ultima victimă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: fortunabecicherec.ro

Formaţia feminină a Fortunei Becicherecu Mic a început excelent noul sezon în elită şi e lideră după două runde, la golaveraj, în faţa multiplei campioane Universitatea Olimpia Cluj. Ieri, elevele lui Sorin Brîndescu le-au învins pe teren propriu, scor 6-0, pe maramureşencele de la ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

În prima etapă, timişencele s-au impus în derby-ul bănăţean de la Reşiţa, cu Banat Girls, tot la un rezultat categoric: 5-0! A urmat ieri, „setul” cu Baia Mare. Şodîncă a deschis scorul după zece minute. Vedeta Laura Rus a majorat diferenţa în minutul 16 iar Nicoleta Deca a stabilit scorul pauzei după o eroare în defensiva adversă.

Tot trei goluri au fost marcate de gazde şi în repriza a doua.


Larisa Grigore a marcat din penalty în minutul 55, Claudia Bistrian a majorat diferenţa peste zece minute iar scorul final a fost stabilit de aceeaşi Rus, cu o lovitură de cap (min. 81).

După 180 de minute din noul sezon, Fortuna are maximum de puncte, la fel ca Olimpia Cluj, care are însă golaverajul mai slab. Pe 27 septembrie timişencele se deplasează la Constanţa după pauza competiţională prilejuită de jocurile amicale ale echipei naţionale feminine.

„Am avut un prim meci pe teren propriu, ne-am pregătit bine și am reușit să facem un joc bun. Am deschis și repede scorul, iar acest lucru ne-a făcut să ne pierdem puțin concentrarea. Am avut momente în care nu am jucat la potențial maxim, dar jocul l-am controlat de la un capăt la celălalt. Felicit fetele pentru efortul depus, mai ales că a fost și foarte cald afară, și pentru victoria obținută”, a declarat Sorin Brîndescu, antrenorul Fortunei.

Fortuna speră ca în noul sezon să se impună în faţa favoritei nr. 1, Olimpia Cluj, campioana României.

Fortuna Becicherecu Mic: 12. Cosmina Roșu – 7. Claudia Bistrian, 10. Cristina Codrescu (cpt.) (15. Denisa Hațegan 67′), 3. Cosmina Dușa, 6. Denisa Heisu, 20. Nadejda Colesnicenco (14. Anda Jivan 56′), 13. Nicoleta Deca (24. Cristina Sucilă 56′), 11. Larisa Grigore, 16. Bianca Ienovan (17. Shaira Pera 73′), 23. Melisa Șodinca (5. Maria Neacșu 56′), 9. Laura Rus. Rezerve neutilizate: 1. Rebeca Pavel, 4. Sabina Scurtu, 18. Florina Abrudan, 26. Anca Dobai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.