A fost semnat contractul pentru execuția pasajului Solventul. Când ar trebui să...

A fost semnat contractul pentru execuția pasajului Solventul. Când ar trebui să fie gata lucrarea

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a anunțat că administrația locală a semnat contractul pentru execuția pasajului Solventul, care va fi construit în continuarea căii Bogdăneștilor, peste calea ferată, și ar urma în viitor să ducă la un nou pod peste Bega.

„A fost semnat contractul pentru execuția pasajului Solventul.


Vom preda amplasamentul și vom ajunge, sper eu, în mai puțin de doi ani, să avem acest pasaj făcut, cu tot ce cuprinde el. Adică trei benzi pe sens, una dintre ele cu linie de tramvai, sens giratoriu, piste de biciclete, arbori plantați, acces către viitorul pod peste Bega. Valoarea contractului este de 93.800.000 de lei, fără TVA. Termenul este de 26 de luni, dar dacă toate merg bine, atunci obiectivul poate fi finalizat în mai puțin de doi ani”, a spus primarul Nicolae Robu, care vorbește de acest proiect încă din 2012.

Câștigătorul licitației este Asocierea SPIC, formată din Internazionale SRL – lider, Pod Proiect SRL – asociat 1 și Sylc Con Trans SRL – asociat 2. Subcontractanți sunt FDF Electric Grup SRL, ISPCE SA, Radaria SRL, Teoval & Co SRL, SC Yda Proiect Consulting SRL, iar terți susținători sunt SC Arcada Company SA și SC Conextrust SA. Valoarea contractului este de 93.816.061,33 lei, fara TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.