Fritz despre refuzul primarului Timișoarei de a veni la dezbatere: ”Se pare...

Fritz despre refuzul primarului Timișoarei de a veni la dezbatere: ”Se pare că domnului Robu îi este frică de mine”

9
DISTRIBUIȚI
Foto Virgil Simonescu

Dominic Fritz, candidatul USR PLUS, l-a atacat, astăzi, pe liberalul Nicolae Robu după ce primarul Timișoarei a anunțat că refuză să participe la orice dezbatere despre programele electorale.

”Cred că timișorenii merită o dezbatere cinstită, civilizată între aceste două programe.


Am înțeles că domnul Robu refuză această dezbatere cu argumentul că el vorbește deja direct cu cetățenii și am observat că se duce și el, aproape în fiecare zi, prin cartiere să vorbească cu cetățenii, să asculte. Domnule Robu, nu ne puteți păcăli – ce n-ați făcut în patru ani nu puteți face, acum, în patru săptămâni”, a comentat Fritz.

Candidatul USR PLUS i-a transmis lui Nicolae Robu că ”dacă continuați să refuzați această dezbatere, nu putem să ajungem decât la două concluzii. Prima concluzie este că se pare că domnului Robu îi este frică de mine. A doua concluzie este că dacă domnul Robu nu vrea să dezbată viziunea lui, asta înseamnă că nu are o viziune. Cred că în anul 2020 este foarte periculos să alegem oameni fără viziune. Dacă domnul Robu crede că poate câștiga aceste alegeri cu o comparație între el și predecesorul lui, se înșeală. Aceste alegeri sunt despre viitorul Timișoarei”.

Liderul USR Dan Barna l-a catalogat pe Robu ca fiind ”un pic clovn”, în timp ce deputatul Cătălin Drulă l-a caracterizat ca fiind ” acest încurcă lume, clovn cosmic care ne face să râdem și să plângem”.

9 COMENTARII

  1. De ce nu tine Robu, audiente ? El vorbeste cu cetatenii, doar pe strada,o data la 4 ani ? Cand cerseste voturi? In rest,nu e curios de cetatenii orasului. Cred ca e singurul primar din tara asta, care nu tine audiente. Pe asta, daca il lasi fara internet si facebook, e ca si cum l-ai condamna la moarte. Nici nu ar mai sti nimeni de el, daca-i tai internetul. E de-a rasu-plansu,atitudinea lui.

  2. Lasul robita: aduna titluri (prof, rector, conducator de doctorate, „academician”), se si lauda cu ele,

    dar fuge de o dezbatere intre candidati ! „ditamai” „intelectualul” !

    • singurul titlu dobandit pe bune e cel de primat gogoman si criminal, aia e. in rest, e gargara cu rahat ce face robulake

  3. Dl Fritz de ce nu clarificati cum de ati ales in echipa de CLT un candidat care transforma case in blocuri pe Rapsodiei in cel mai frumos cartier de vile din Timisoara spre disperarea veciniilor?
    Va invit eu la o dezbatere pe Rapsodiei.

    • Cum îl cheamă pe candidatul USR care transformă case în blocuri și afectează buna locuire în Timișoara? Aceleași șmecherii/hoții urbanistice cunoscute le fac și USR – iștii cu ajutorul Primăriei liberalului Robu deși nici n-au ajuns pe funcții. Vă dați seama ce unanimitate va fi la consiliul local între ăștia ca ei să câștige bani în dauna intereselor publice și vieții cetățenilor. PNL – USR aceeași….

  4. Ar fi culmea sa coboare Robu la nivelul unui neica-nime venit cu pluta în Timișoara și promovat de unii păpușar care îl baga la înaintare.
    Ce sa discute Robu cu unul care nu are nici un trecut, nu are pregătire, nu are nimic, dacă era performant făcea cariera în Germania. Bravo Robu, nu ai ce sa discuti cu toți neaveniți.

    • tu, tanasica, esti analfabet si retardat. pai daca tot e asa un nimeni, sa-l vedem pe primake cum il darama verbal. bineinteles, in capul tau retardat nu se va inregistra nimic, ca doar atata esti…

    • Neica nimeni e si Robu, zero abslout. Tiluri peste titluri obtinute cine stie cum. Demagogia intruchipata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.