Guy Verhofstadt, fost prim-ministru al Belgiei și actual membru al Parlamentului European,...

Guy Verhofstadt, fost prim-ministru al Belgiei și actual membru al Parlamentului European, mesaj de susținere pentru Dominic Fritz

2
DISTRIBUIȚI

Guy Verhofstadt, fost prim-ministru al Belgiei și membru al Parlamentului European cunoscut pentru discursurile sale, a transmis un mesaj de susținere pentru candidatura lui Dominic Fritz la Primăria Timișoara.

„Povestea lui Dominic Fritz este, de fapt, povestea integrării europene. Cred cu fermitate că soluția pentru a face Europa un loc mai bun este de a impulsiona politicile transnaționale. Campania lui Dominic pune bazele unei astfel de Europe transnaționale. Dominic a dat dovadă de mult profesionalism și viziune în munca lui din cadrul administrației germane și în proiectele internaționale.


A aduce această experiență și competențele sale în slujba orașului Timișoara este exact ceea ce politicile transnaționale ar trebui să însemne. Deci, votându-l pe Dominic, nu veți scrie doar un nou capitol din istoria Timișoarei – care este un minunat exemplu al multiculturalității europene – ci veți scrie, totodată, o nouă pagină în istoria politicilor europene”, a spus Verhofstadt.

Dominic Fritz a precizat că este onorat de susținerea lui Guy Verhofstadt. „Guy este membru al Renew Europe, grupul din Parlamentul European din care face parte și Alianța USR PLUS, și pledează constant pentru o Uniune Europeană unită și puternică. În 27 septembrie, hai și tu la vot și scrie o pagină din istoria Timișoarei și chiar a Europei”, a transmis candidatul pentru Primăria Timișoara.

Guy Verhofstad este un politician belgian, membru al Liberalilor și Democraților Flamanzi. Este europarlamentar din 2009. În cadrul Parlamentului European conduce fracțiunea liberală ALDE. A fost prim-ministru al Belgiei între anii 1999 și 2008.

2 COMENTARII

  1. ,,Europa transnationala,,,si Europa Transgender.
    Adica Europa sirienilor,maghrebienilor,algerienilor,tunisienilor,turcilor,afganilor,indienilor si a altor asemenea ,,europeni,,.
    Belgia si mai ales Bruxelles-ul ne-au aratat real cum arata ,,Europa transnationala,,Se poate vedea oriunde in Occident.
    No Go Zones, Sharia Patrol, atentate teroriste,milioane de imigranti intretinuti de stat cu telefoane scumpe si haine de firma dar ei sunt,,imigranti,,
    SUnt curios daca lasi comentariul redactorule,ca ati devenit mai ceva ca in 1984…

    • In capul tau , frtustrarile radiate si homofobe . In orice tara civilizata ai infunda puscaria pt asemenea afirmatii. Comunist bolsevic locul 1 .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.