Incendiu de proporții, în miez de noapte, la un depozit din vestul...

Incendiu de proporții, în miez de noapte, la un depozit din vestul țării FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-222619868">

Mai multe echipaje de pompieri au fost mobilizate astăzi, la ora 3.30, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în zona localității Iratoșu din județul Arad, la un depozit de baloți de fân.

S-au deplasat la fața locului două echipaje de stingere de la Detașamentul de Pompieri Arad, o autospecială SMURD și nouă pompieri, cu sprijinul SVSU Iratosu (patru voluntari) si SVSU Șofronea cu o autospecială si cinci voluntari.

„În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiului acesta se manifesta la întreg depozitul cu posibilitatea de propagare la alte construcții. S-a intervenit aproximativ patru ore pentru limitarea propagării si protejarea construcțiilor învecinate. În acest moment la fața locului au rămas pentru supraveghere și stingerea unor focare o autospecială a Detașamentului Arad și SVSU Iratosu. Cauza probabilă este în curs de stabilire”, a transmis ISU Arad.

Cu câteva ore mai devreme, sâmbătă seara, un al depozit de baloți de paie a fost cuprins de flăcări pe câmp, între localitățile arădene Zimand și Zimand Cuz.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.