Medicul Marius Craina e sigur că va deveni primarul Timişoarei: „Lumea mă...

Medicul Marius Craina e sigur că va deveni primarul Timişoarei: „Lumea mă cunoaşte”. Cum a comentat absenţa lui Robu de la orice dezbatere

1
DISTRIBUIȚI

Marius Craina, fostul manager al Spitalului Judeţean „Pius Brânzeu”, e convins că va fi ales duminică, 27 septembrie, pentru funcţia de primar al Timişoarei. Candidatul Pro România a spus la PRESSALERT LIVE că cetăţenii îl vor vota pentru că foarte multă lume din oraş îl cunoaşte ca om în primul rând.

„Vă pot spune cine va câştiga. Am intrat cu un scop… Puteţi fi sigur că acest scop va fi îndeplinit. Da, voi câştiga alegerile pentru Municipiul Timişoara, pentru că sunt câteva argumente extrem de importante care susţin această candidatură şi vor justifica acea victorie… Lumea mă cunoaşte, aşa cum sunt, din acest motiv foarte mulţi mi-au promis susţinerea lor, a fost un lucru extrem de plăcut. Că după atâţia ani în Timişoara am şi acceptul timişorenilor pentru acest lucru pe care vreau să-l îndeplinesc (…) Timişorenii ştiu că vor vota un timişorean get-beget, care a crescut, stă şi nu va pleca nicăieri după aceste alegeri”, a subliniat Marius Craina.

Candidatul Pro România a comentat acid neprezentarea actualului edil-şef, Nicolae Robu, la dezbaterile electorale organizate recent pe plan local. „Nu ştiu care a fost planul organizatorilor, tot ce pot să spun este că a fost invitat, dar în mod caracteristic a refuzat invitaţia… Sunt cadru didactic, cadru universitar, mă invită la dezbatere, mă consider atât de bun? Atât de superior? Că nu mă duc la dezbaterea cu elevii? Deşi meseria mea e de cadru didactic. Ignor să particip la o întâlnire cu elevii pentru că aşa am considerat eu că merită acei elevi. Repet, în calitate de cadru didactic, chiar le-am spus: acum stăm noi în bănci şi voi ne întrebaţi, peste câţiva ani veţi sta voi în locul nostru şi vin generaţiile următoare.


Dar totuşi, să ignori elevii (era Consiliul Elevilor), să nu arăţi acel respect pe care generaţia tânără îl merită, repet, în calitate de cadru didactic, mie mi se pare jenant, penibil. Te invită Universitatea de Vest, prin Facultatea de Ştiinţe Politice, la o dezbatere, unde programul era stabilit. Începe la ora cutare, sunt mai multe întrebări legate de programul pe care fiecare îl are… A fost extrem de civilizat, decent, s-a respectat timpul la secundă… ne-am respectat între noi, aşa cum trebuie candidaţii… cunoscând formatul şi persoanele care vin. Acum, i-o fi jenă să stea cu noi la masă. Nu suntem încă primari… Eu m-am simţit extrem de onorat în momentul în care am primit invitaţia. Pe loc am răspuns, că bineînţeles că voi participa la o asemenea dezbatere. Nu ar fi fost rău să existe mai multe dezbateri. Pe foarte mulţi timişoreni îi interesează modul de gândire,… vor să ştie din gura lor ce vor să facă şi să nu se trezească cu surprize după alegeri… Sunt un om care toată viaţa lui a lucrat cu şi pentru oameni, de când mă ştiu, unele lucruri nu pot nici eu să le înţeleg, dar să le explic la alţii”, a concluzionat Craina.

Medicul care vrea să conducă Primăria Timişoara a avut în încheiere un mesaj adresat cetăţenilor înainte de vot: „Dragi timişoreni, mă cunoaşteţi de foarte mult timp. Ştiţi că sunt un om corect, prietenos, un om devotat, dedicat, care are credinţă în Dumnezeu, un om care întotdeauna ceea ce a promis şi a ţinut de el, a realizat. Am avut foarte multe întâlniri în ultima perioadă, v-am ascultat, m-aţi ascultat şi cred că în urma acestor numeroase întâlniri şi a programului, pe care împreună cu echipa Pro România l-am făcut, suntem de departe soluţia câştigătoare pentru Timişoara. În data de 27 septembrie, dată extrem de importantă pentru viitorul nostru, al tuturor timişorenilor, trebuie să ne luăm Timişoara înapoi, să construim împreună viitorul pentru Timişoara, astfel încât generaţiile viitoare să fie mândre de realizările noastre. Am intrat în competiţie conştient fiind că doar alături de voi voi învinge. Am demonstrat în această perioadă că împreună vom învinge iar din data de 27 seara ne vom apuca de treaba. Am fost timişorean convins, toată viaţa mea e legată de Timişoara, părinţii mei au fost profesori în Timişoara întreaga lor carieră. Soţia mea Violeta e profesoară în Timişoara, sunt legat de Timişoara pe vecie. Aici e casa mea, voi sunteţi colaboratorii, prietenii, timişorenii mei dragi. Împreună vom câştiga aceste alegeri şi vom demonstra că Timişoara va ajunge cât se poate de repede, acolo unde o merită: Un oraş european, un oraşi civilizat, un oraş sigur!”.

1 COMENTARIU

  1. robulake tot se bazeaza ca il voteaza toata gramada corupta si sclavetii, aia pe care ii tine in viata cu pomeni. asta ti-e planul, robulake? vezi ca poate nu-ti reuseste. ai pregatit pijamalele pentru puscarie? si daca iesi primar… mult noroc si mare grija, ai inteles?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.