Mașină plină cu migranți sirieni, descoperită pe DJ 692. Ce s-a întâmplat...

Mașină plină cu migranți sirieni, descoperită pe DJ 692. Ce s-a întâmplat cu șoferul sârb

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara împreunî cu cei de la secția rurală Snandrei au reușit, ieri noapte, să intercepteze un nou transport de migranți.


În jurul orei 4,00, pe DJ 692, între localităţile Bărăteaz şi Călacea Băi, au oprit pentru control un autoturism marca VW Sharan, înmatriculat în Suedia, condus de un cetățean sârb. În mașină erau nouă sirieni – opt adulţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 42 de ani, şi un minor în vârstă de 14 ani.

”S-a stabilit faptul că aceştia încercau să ajungă ilegal în ţări din Vestul Europei cu ajutorul cetățeanului sârb, urmând să plătească sume cuprinse între 1500 şi 2000 euro de persoană, în momentul în care ajungeau la destinaţie. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, pentru cei nouă cetățeni străini. De asemenea, cetăţeanul sârb este cercetat pentru infracţiunea de trafic de migranţi”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.  Tribunalului Timiș a decis arestare călăuzei din Serbia pentru 30 de zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.